Görev yöneticisi uygulaması Wunderlist kapanıyor mu? - Haberler - indir.com

Görev yöneticisi uygulaması Wunderlist kapanıyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 14:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Adı pek tanıdık gelmese de, birçok girişimci ve öğrenci tarafından kullanılan popüler görev yönetimi uygulaması için kötü bir haber geldi. Microsoft tarafından 2015 yılında satın alınan bu uygulama için kapatılma kararı alındı. Şirketin uygulamayı piyasadan kaldırma planının ardından Wunderlist kurucusu ise Microsoft karşısına yeni bir teklif sundu. Wunderlist uygulaması oldukça hızlı bir şekilde büyümüş ve büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan görev yönetim uygulaması olarak karşımıza çıkmıştı. Daha sonra ise 2015 yılında uygulama 150 milyon dolara Microsoft tarafından satın alındı. Yaşanan bugünkü gelişmede ise uygulamanın kapatılması gündeme geldi.

Microsoft, Wunderlist Uygulamasını Kapatıyor

Microsoft donanım etkinliğinin tarihi belli olduMicrosoft donanım etkinliğinin tarihi belli oldu

Microsoft’un benzer yapı ve özelliklere sahip olarak geliştirmiş olduğu To-Do uygulamasına odaklanmak istemesinden ötürü Wunderlist uygulaması sonlandırma kararı aldığı düşünülüyor. Resmi olarak To-Do uygulaması için bir yoğunlaşma henüz gözükmese de, Wunderlist için sonlandırma kararı alınmış durumda. Henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, ortaya çıkan bu durum sonrasında Wunderlist’in kurucusu Christian Reber’dan Microsoft cephesinden bir teklif geldi. Reber ise bu noktada uygulamasının kapanmasını istemezken, uygulamayı tekrar satın almak isteğinde bulunuyor.

Uygulama kurucusu Twitter üzerinden Microsoft CEO’su Satya Nadella’yı etiketleyerek teklifini takipçileriyle paylaştı. Microsoft cephesinden ise henüz resmi bir açıklama gelmemişken, teklifin ciddiye alınıp alınmadığı ise henüz bilinmiyor. Neler gerçekleşeceğini önümüzdeki günlerde görecekken, Wunderlist’in kapanması durumunda kullanıcıların başka bir uygulamaya yönelmesi bekleniyor. 


İlgili uygulamalar
Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecekMicrosoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecek
Microsoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladıMicrosoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladı

PAYLAŞ