GoPro Hero 7 Serisi İddialı Geliyor - Haberler - indir.com

GoPro Hero 7 Serisi İddialı Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Aksiyon kamerası denildiği zaman akla gelen ilk üreticilerden birisi olan GoPro cephesinden yeni modeline dair detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin yeni GoPro Hero7 serisine yönelik bilgiler ortaya çıktı. Sızdırılanlara göre cihazın teknik detayları belli olmuş oldu. İlk gelen bilgilere göre bu yeni seri Eylül ayında ortaya çıkmıştı. Hero 7’nin üç farklı modelden oluşması bekleniyor. Bunlar ise Hero 7 Black, Hero 7 Silver ve Hero 7 White olarak piyasaya sunulması düşünülüyor. Seri bu noktada en güçlü, orta seviye ve düşük seviye olarak ayrılmış oluyor.

Güçlü Teknik Özellikler

Serinin en güçlü ve amiral gemisi modeli olacak olan Hero 7 Black’in dikkat çekici özellikleri yer alıyor. Bu noktada herhangi bir aksesuara gerek duymadan model üzerinden canlı yayın yapılabilme özelliği bulunacak. Hero 7 Black’te 12 megapiksellik bir kamera bulunacak ve 60 FPS’te 4K video çözünürlüklü içerikler çekilebilecek. Ayrıca bu çekimlerde GoPro’nun HyperSmooth adlı görüntü sabitleme özelliği de kullanılacak. Bu teknolojiye sahip video çekimleri gimbal kullanmış gibi bir sabitliğe sahip olacak. 4K videolar yeni cihazda 78 Mbps bitrate oranı ile kayıt edilebilecek. Ayrıca Hero 7 Black’te birçok farklı çekim modu da bulunacak.

2.7 çözünürlükte 120 FPS ve Full HD’de ise 240 FPS süper ağır çekim videoları gerçekleştirilebilecek. Black sürümde yer alacak belkide en dikkat çekici özellik ise harici mikrofon bağlayabilme girişi olacak. Bu sayede ek kaliteli mikrofonlar ile çok daha profesyonel işler ortaya çıkartılmış olunacak. Orta segmente hitap edecek olan Hero 7 Silver’da yine iyi işler ortaya çıkartacak. Bu noktada 4K’da 30 FPS desteği bu modelde bulunacak. Çekim bitrate oranı ise 4K için 30 mbps olarak belirlenmiş durumda.

Yeni tanıtılması beklenen bu üç model arasında ise pili çıkabilen olan versiyon Black olacak. Ayrıca tüm modeller 10 metreye kadar su geçirmezlik sunarken, ses kontrolü, time lapse, yavaş çekim ve sosyal medya siteleri için dikey kayıt modu gibi özelliklere sahip olacak. Tüm modellerde 2 inçlik dokunmatik ekrana sahip olacaklar. Modellerin henüz fiyat ve çıkış tarihine yönelik bir bilgisi bulunmuyor.





PAYLAŞ