GoPro Hero 7 Canlı Yayın Özelliğine Kavuştu - Haberler - indir.com

GoPro Hero 7 Canlı Yayın Özelliğine Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 11:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sevilen aksiyon kamera şirketi GoPro’nun son ve en güçlü amiral gemisi kamera modeli olan Hero 7 için beklenen haber geldi. Yeni gelişme ile GoPro Hero 7 serisi için beklenen güncelleme sunuldu ve cihaza YouTube canlı yayın desteği geldi. GoPro Hero serisine bir süredir canlı yayın desteğinin gelmesi bekleniyordu. Nihayet beklenen oldu ve söz konusu güncelleme yenilikler ile beraber kullanıcılara sunuldu. Aksiyon kamerasının vazgeçilmez ismi olan GoPro geçtiğimiz aylarda en güçlü cihaz serisi olan Hero 7 Black, Hero 7 Silver ve Hero 7 White olarak üç farklı modelini sunmuştu. Hali hazırda geçtiğimiz ay ile beraber GoPro Hero 7 serisi için YouTube canlı yayın desteği aktif hale getirilmişti.

GoPro Hero 7 YouTube Canlı Yayın Özelliği

GoPro Hero 6 Yeni Güncelleme YayınlandıGoPro Hero 6 Yeni Güncelleme Yayınlandı

Ancak yeni sunulan güncelleme ile beraber Hero 7 cihazıyla canlı yayına geçerken oluşan hatalar giderildi ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme sunulmuş oldu. Artık Hero 7 cihazınız ile sorun yaşamadan ve ekstra bir cihaza gerek kalmadan direkt bir şekilde YouTube canlı yayınına başlayabilirsiniz. Güncelleme sadece bununla sınırlı kalmayıp artık medyalar daha hızlı bir şekilde aktarılabilecek. Bu noktada QuikStories özelliği ile sosyal medya üzerinden yapılacak paylaşımlarda oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşecek.

GoPro Hero 7’nin sunmuş olduğu teknik özellikleri hatırlayacak olursak Hero 7 Black modeli Hero 6 gibi 4K 60 FPS video kaydı çözünürlüğe sahip durumda. HyperSmooth teknolojisine sahip olan bu kamera tıpkı gimbal gibi görüntü sabitleme özelliğine sahip durumda. 4K videoları bitrate tarafında 78 Mbps olarak çeken cihaz 2.7K çözünürlük ile 120 FPS ve Full HD tarafında ise 240 FPS kayıtlar gerçekleştirebiliyor. Fotoğraf tarafında ise 12 megapiksellik kareler çekebiliyor.


GoPro'dan yeni bir programGoPro'dan yeni bir program
GoPro Hero 7 Serisi İddialı GeliyorGoPro Hero 7 Serisi İddialı Geliyor
GoPro Hero 7 Black ve GoPro Hero 6 KarşılaştırmasıGoPro Hero 7 Black ve GoPro Hero 6 Karşılaştırması

PAYLAŞ