GoPro Hero 6 Yeni Güncelleme Yayınlandı - Haberler - indir.com

GoPro Hero 6 Yeni Güncelleme Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-01 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Aksiyon kamera üreticilerinin başında gelen markalardan olan GoPro şirketinin en güçlü modeli HERO 6 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile beraber birçok yeni özellik cihaza kazandırılırken, performans iyileştirmeleri de yapılıyor. V02.01 olarak gelen bu güncelleme ile HERO 6 modeline yeni özellikler geliyor ve geliştirmeler sağlanıyor. Gelin şimdi güncellemenin kullanıcılara yenilik anlamında neler sunacağına bakalım.

Kamera yeteneklerinde düşük ışık performansının arttırılması güncellemeyle sağlanırken ayrıca olarak performans iyileştirmeleri gözüküyor. Ayrıca genel hatalar giderilerek kullanıcıların deneyimi yükseltiliyor. Yayınlanan güncelleme raporuna göre Yüksek Dinamik Aralık olan HDR çekimlerde iyileştirmeler yapılıyor. Renk bozulması azaltılarak daha iyi bir renk doğruluğu sağlanıyor ve düşük ışıkta ortaya çıkan noiseleri engellemek adına HDR'ı otomatik kapatma yada görüntüde bulanıklık var ise HDR'i yine otomatik kapatma yenilikleri getiriliyor.

Video tarafında içeriklerin daha doğal ve doğru renklerde gözükmesi adına yenilikler sunuluyor. Orta ve düşük ışığa sahip ortamlarda çekim yaparken oluşabilecek bulanıklıkları azaltmak adına otomatik pozlama değeri yükseltilmiş durumda. 2.7K çekimlerde 120 FPS ve 1080p çekimlerde 240 FPS çekebilen bu aksiyon kamerasında çekim esnasında oluşabilecek hata ve sorunlar giderilmiş durumda.





PAYLAŞ