GoPro Hero 6 ve Hero 5 Karşılaştırması - Haberler - indir.com

GoPro Hero 6 ve Hero 5 Karşılaştırması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-03 13:40:20
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Aksiyon kamera üreticilerinin başında gelen GoPro'nun yeni en güçlü aksiyon kamera modeli Hero 6 Black satışa sunuldu ve bu çıkış sonrasında cihaz bir önceki nesil modeli olan Hero 5 Black ile karşı karşıya geldi. Vistek adlı bir YouTube kanalı tarafından yapılan testler ile bu iki cihazın performansı karşılaştırıldı. Aralarında birçok yeni özellik farkı yer alırken görüntü sabitleme sistemleri noktasında Hero 6 Black modeli bir önceki nesil cihaza göre oldukça pürüssüz video kaydı gerçekleştirebiliyor. Renk tonlama ve profiline baktığımızda ise Hero 6 modelinin Hero 5'e göre daha fazla ayrıntı sunduğunu ve daha kaliteli olduğunu söyleyebiliriz.

Dinamik aralık noktasında yine bir önceki modele göre gelişim gösteren Hero 6 Black modeli saniyede 240 FPS değerinde Full HD video kayıtları gerçekleştirebiliyor. Hero 5 modeline göre 4K yeteneğide geliştirilen Hero 6 Black modeli 4K değerde 60 FPS video kaydı gerçekleştirebiliyor. MP4, H264/AVC ve MP4, H265/HEVC video formatlarını sunabilen modelde 12 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. GPİ görüntü işlemcisi yer alan cihaz bu işlemci ile daha iyi bir video deneyimi sunabiliyor. Hero 6 Black modeli sesle kontrol özelliğine de sahip ve Wifi ile Bluetoohth bağlantı seçenekleriyle geliyor.

Mobil cihazlara kablosuz görüntü aktarımı yapabilen model 5GHz frekans bandı ile görüntü aktarımını daha hızlı gerçekleştirebiliyor. Son olarak Hero 6 Black modelinin 500 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz ve modelin Hero 5 Black ile karşılaştırmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ