GoPro Hero 10 Black Duyuruldu - Haberler - indir.com

GoPro Hero 10 Black Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 21:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

GoPro’nun yeni modeli GoPro Hero 10 Black resmen tanıtıldı. GoPro Hero 10 Black, bugüne kadar diğer cihazlarda olmayan pek çok farklı özellik ile sunduğu deneyim ve performansı sektörde, dikkat çekmesini sağladı.

GoPro Hero 10 Black ile birlikte sektöre yeniden bir dönüş yapan GoPro, özellikle görüntü kalitesinde yaptığı iyileştirmeler ile sektörde daha iyi bir performans sunmaya başladı. Şirketin yaptığı tanıtımda yeni işlemci ile birlikte artırılan performans dikkat çekerken, görüntü kalitesinde de üst düzey ve daha temiz bir çekim imkanı sağlanıyor. Resmi tanıtıma göre 120 FPS’de 4K video, 240FPS’de yavaş mod gibi özel tekniklere sahip olan kamera, aksiyonlar için cazip bir fırsat yaratıyor. 

Görüntü Kalitesi Arttırıldı!

15,8 milyon pikseli bir video karesine sığdıran Hero 10 Black, video ve fotoğraf çekme arasında karar veremeyenler için ise daha farklı seçeneklere sahip. Kullanıcılar istediği takdirde daha büyük ekran karelerinden kolay bir şekilde anların yakalanmasını sağlayabiliyor. 16:9 en boy oranında yapılan kayıtlarda ise 15,8 MP'ye kadar yakalama imkanı sunan cihazda, 4:3 en boy oranında bu kalite 19.5MP’ye kadar çıkabiliyor. 

Dayanıklılık Arttırıldı

GoPro Hero 10 Black ile birlikte geliştirilen bir diğer özellik ise kameranın dayanıklılığı oldu. Yapılan açıklamaya göre çizilmeye karşı daha dayanıklı olan kamera üstelik suya karşı daha artık daha dirençli bir lens kapağına sahip. Önceki modellerde böylesine bir iyileştirme yapmayan şirket, kullanımda biraz daha şartları zorlamıştı. Ancak yeni versiyon ile birlikte beklentilerin karşılanmasını çok daha ötesinde güvenli bir şekilde kameranın kullanılması mümkün hale geldi. Bu açıdan özellikle su teması konusunda tereddüt yaşayanlar için yeni versiyonda herhangi bir risk bulunmuyor.

Cihazda aynı zamanda ön LCD panel çok daha gelişmiş özellikler ile donatılmış durumda. Böylece çekilen anları kontrol etmek ve cihaz üzerinden hızlı bir şekilde ön izleme yapmak artık çok daha kolay. Bu bakımdan dış çekimlerde olsa dahi kullanıcılar kolay bir şekilde cihaza müdahale edebilecek ve çektiği görüntüleri kolay bir şekilde ön izleyebilecek. Yüzde 30 daha hızlı Wi-Fi, yüzde 50 kablosuz aktarım hızı yeni modelde yapılan iyileştirmeler arasında bulunuyor .





PAYLAŞ