Google'ın Yer İmleri Uygulaması Google Stars (Video) - Haberler - indir.com

Google'ın Yer İmleri Uygulaması Google Stars (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Kullanıcılara web sayfalarını kaydetme, paylaşma ve yönetme gibi konularda fayda sağlaması için Google tarafından geliştirme çalışmaları devam eden Google Stars'ın Florian Kiersch isimli bir kullanıcının yayınladığı videoyla gün yüzüne çıktı.

Google+ üzerinden Florian Kiersch isimli bir kullanıcının paylaştığı videoya göre Google Stars, kullanıcılara diğer yer imleri servislerine göre daha fazla yönetim ve hakimiyet seçeneğini amaçladığını anlayabildiğimiz gibi bu servisin ne için kullanıldığını, nasıl kullanıldığını ve ne şekilde işlediği konusunda da fikir sahibi olabiliyoruz.

Google Stars

Videoda görünen özelliklerden anlayabildiğimiz kadarıyla Google Stars'ın sıradan yer imleri servislerinin aksine daha zengin bir arayüze sahip olmasının yanında görselliğe de önem verildiğini söyleyebiliriz.

Sürükle-bırak ile web sayfalarını kaydetme, kaydedilen web sayfalarını klasörleyerek filtreleme gibi özelliklerinde gösterildiği videoda ayrıca oluşturulan klasörlerden istenilen herhangi birisi seçilerek herkese açık bir şekilde paylaşılabiliyor. Bu sayede de herkesin bu web sayfalarını görebilmeleri sağlanıyor.

Google Stars'ın ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz belli değil, ancak aktif olduktan sonra yer imleri konusunda kullanıcılar için oldukça faydalı bir araç olacağını tahmin ediyoruz.




Google Stars Önizleme Videosu


PAYLAŞ