Google'ın Yeni Pixel Buds Kulaklığı 40 Dilde Çeviri Yapabilecek - Haberler - indir.com

Google'ın Yeni Pixel Buds Kulaklığı 40 Dilde Çeviri Yapabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-05 13:00:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın ilk kablosuz kulaklık modeli olan Pixel Buds son zamanların en popüler özelliklerinden birine sahip olarak geliyor. Bu noktada cihaz 40 dilde eş zamanlı olarak çeviri yapabiliyor. Google'ın dün itibariyle Pixel 2 ailesi ile beraber tanıttığı aksesuarlar arasında yer alan Pixel Buds kablosuz kulaklığı sunmuş olduğu özellikler ile dikkatleri çekiyor. Google tarafından üretilmiş ilk kablosuz kulaklık modeli olan Pixel Buds, AirPods modeli gibi tamamen kablosuz değil. Boyuna asılarak kullanılabilen Pixel Buds modeli yuvarlak bir tasarım ile geliyor. Manyetik şarj kutusu içerisinde şarj olan Pixel Buds, AirPods'da yer alan otomatik algılama özelliğine de sahip değil.

Yuvarlak tasarım hatlarına sahip olan Pixel Buds modeli jestle kontrol edilebiliyor ve sesi ayarlamak, müzik değiştirmek gibi eylemler için kulaklığa dokunmak yada sürükleme hareketi yapmak yeterli olacaktır. Google yapay zekası ile donanılmış olan kulaklığı sağ tarafına dokunduğunuzda Google Asistant aktif oluyor ve yol tarifi hatırlatma veya mesajlarınıza kolay bir şekilde erişmeniz mümkün oluyor. Pixe Buds modeli Bluetooth bağlantısı ile telefona bağlanarak çalışıyor ve Pixel akıllı telefonları ile kullanıcılar Google Translate'i aktif hale getirerek gerçek zamanlı çeviriler gerçekleştirebiliyor.

İnsanlarla konuştuğunuzu Pixel Buds algılıyor ve cihazın hoparlöründen çıkan ses otomatik olarak dil çevirisi yapılıyor ve kulaklık size karşıdan gelen sesi direkt olarka çeviri yaparak veriyor. Ayrıca Pixel Buds 40 farklı dili desteklediğide ifade ediliyor. Model Kasım ayı ile beraber 159 dolar fiyat etiketine sahip olarak satışa çıkacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ