Google'ın Sektörleri Değiştirme Sistemi - Haberler - indir.com

Google'ın Sektörleri Değiştirme Sistemi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Etkinlik

ABD merkezli Mosanta şirketinin kurucusu olan İlyas Teker, 6 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Webinar etkinliğinde, "Google şirketinin turizm ve seyahat sektörünü nasıl değiştiriyor?" sorusuna yanıt verecek. 

Google sektörleri etkiliyor mu?

Yaklaşık 60 dakika sürecek olan Webinar etkinliğinde, Türkiye'nin başarılı SEO danışmanları arasında yer alan İlyas Teker, Teknoloji sektörüne yön veren isimler arasında yer almayı başaran Google'ın özellikle turizm ve seyahat sektörüne ne gibi yönde faydalar sağladığını ve bununla beraber aynı zamanda rakiplerine nasıl meydan okuduğunu anlatacak. Her sektöre udak tefek de olsa çeşitli dokunuşlar yapan Google şirketi, turizm ve seyahat alanında çok daha etkili bir şekilde rol alıyor. SEO İlyas Teker, konu hakkında canlı yayında çeşitli açıklamalarda bulunacak. 

Google Fotoğraflara express özelliği geliyorGoogle Fotoğraflara express özelliği geliyor

Teknoloji devi Google, birçok sektörde önemli ölçüde yer alıyor ve sektörel değişimlerde söz hakkı elde edebiliyor. Google ortaya koyduğu etki ilen sektörler artık eskisi gibi değildir. Yaşanan bu değişimlere karşı ayakta kalmak için sektörlerin bilgi dağarcığını artırmaları ve aynı zamanda olaylara çok daha farklı açılardan bakarak değerlendirme yapmaları gerekiyor. Aksi halde büyük şirketler teknolojik alanda yaşanan değişimlerin altında ezilerek yok olmaya yüz tutacaktır. Bunun önüne geçmek için teknoloji alanını yakından takip etmek gerekiyor. 

"Turizm alanında Google tarafında neler değişiyor, kim nasıl etkilenecek? Expedia neden en büyük rakibimiz Google diyor? Değişimde ayakta kalmak için neler yapmalıyız?" gibi soruları yanıtlayacak olan Teker’in etkinliği 4 Nisan Perşembe günü saat 20:00’da başlayacak. Webinar  etkinliğinin, Google gibi teknoloji devinin sektörlere etkisinin ne yönde olduğunu öğrenmek açısından son derece etkili bir etkinlik olacak gibi gözüküyor. Yeniliklere açık olma ve teknolojik gelişimlerden olumlu etkilenme açısında teknoloji sektörünü ve bu sektöre yön veren isimlerin işlerini yakından takip ederek kendi sisteminize uyarlayabilirsiniz. 


Google'a Avrupa Birliğinden 1,49 Milyon Euro Para Cezası!Google'a Avrupa Birliğinden 1,49 Milyon Euro Para Cezası!
Google’dan Avrupa’daki Android kullanıcılarına özel imkan!Google’dan Avrupa’daki Android kullanıcılarına özel imkan!
En iyi oyun platformu adayı Google Stadia'nın 10 önemli özelliğiEn iyi oyun platformu adayı Google Stadia'nın 10 önemli özelliği

PAYLAŞ