Google'ın katlanabilir telefon için çalıştığı iddiası doğru mu? - Haberler - indir.com

Google'ın katlanabilir telefon için çalıştığı iddiası doğru mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-02 12:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2018 yılında yaptığımız haberlere şöyle bir göz attığımız zaman akıllı telefonlar hakkında çok fazla sızıntı haberi yaptığımız bir yıl oldu. Özellikle Google'ın amiral gemileri olan Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL hakkında çıkan birçok sızıntı hala akıllarda. 2019 yılına başladığımız bu günlerde ise gene bir Google akıllı telefon sızıntısı ile başlıyoruz. Gelen sızıntılar şayet doğru ise Google, katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışma gerçekleştiriyor. 

Akıllı telefonlar hakkında lansmanlardan önce sızdırdığı paylaşımlar ve bilgiler ile tanınan Rus blog yazarı Eldar Murtazin, Google Pixel modeller hakkında yaptığı bilgi paylaşımları esnasında Google'ın 7'den daha az Pixel prototipine sahip olduğunu, bunlardan 2 tanesinin Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL olduğunu ifade etti. Aynı zamanda bu cihazların dışında birde katlanabilir akıllı telefon olduğunu söyledi. 

Google Chrome, Canvas aracı nedir?Google Chrome, Canvas aracı nedir?

https://www.indir.com/haberler/lg-katlanabilir-akilli-telefon-modeli-ortaya-cikti

Katlanabilir ilk akllı telefon Samsung Galaxy F

Sadece üst düzey cihazlar hakkında paylaşımlar yapan bir kaynak, arama motoru Google'ın katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalıştığını ifade etti. Paylaşılan bu bilgi Murtazin'in sızıntıları ile birleştiği zaman arama motoru devi Google'ında katlanabilir akıllı telefon pazarında yerini almak için hazırlandığını bir nevi kanıtlamış oldu. Şu an için çok genç bir teknoloji olan katlanabilir akıllı telefon teknolojisi, ilk adımları sizlerinde bildiği üzere akıllı telefon üreticisi devi Samsung tarafından atıldı. Bu anlamda ilk atılan adım olan Galaxy F'in menteşeli tasarımı, diğer katlanabilir akıllı telefon üreticilerin de buna benzer tasarımda piyasaya telefon sürmesi beklenilenler arasında. 

 


İlginç Google reklam hatası düzeltildi!İlginç Google reklam hatası düzeltildi!
Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliğiTürkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği
iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenleriPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

PAYLAŞ