Google'dan yeni hamle: Google Playground - Haberler - indir.com

Google'dan yeni hamle: Google Playground

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 16:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından geliştirilen arttırılmış gerçeklik çıkartmaları ile ilgili önemli bir geliştir duyuruldu. İşte Google cephesinde yaşanan son değişiklikler.

Google tarafından artırılmış gerçekliğe yönelik geliştirilen çıkartmalar için değişikliğe gidildi. Yapılan açıklamalarda bundan sonraki süreçte bu çıkartmalar için Google Playground adının kullanılacağı belirtildi. Yapılan değişiklik sadece isim ile sınırlı kalmazken çıkartma sayısının da arttırılacağı ifade edildi.

Google Pixel 3 sızıntısı ile birçok detay açığa çıkıyorGoogle Pixel 3 sızıntısı ile birçok detay açığa çıkıyor

Yeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler

Tanıtım etkinliği ile duyuruldu

Google tarafından yapılan yeni tanıtım etkinliğinde yer verilen bu gelişme, aynı zamanda arttırılmış gerçekliğe yönelik olarak markanın çalışmalarının devam ettiğini de gösterdi. Yeni değişiklik ile birlikte Pixel modellerinde geliştirilen kamera uygulaması, kişilerin Google Playground kullanmasını da kolaylaştıracak. Yapay zeka desteği ile birlikte kişilerin kamera kullanımı sırasında uygun Google Playground çıkartma ve animasyonları da önerilecek. Bu öneri sistemi sayesinde kişilerin bu özellikleri kullanması da yaygınlaştırılacak.

Bir yenilik daha: Playmoji

Google Playground değişikliği ile birlikte Google, Playmoji adını verdiği yeni paketleri de tanıttı. AR animasyon paketi olarak duyurulan bu 4 yeni paket, animasyon konusunda kişilerin seçim şansını da arttıracak.

Kişilerin Snapchat’ten çok daha aşina olduğu çıkartmalara karşılık olarak Google’dan gelen Google Playground hamlesi, Snapchat’in bu özelliğine karşı markanın elini güçlendirdi. Üstelik Google bu alanda fark yaratabilmek adına 3 boyutlu çıkartmaları geliştirerek yapay zeka teknolojisini de kullandı. Bu açıdan Google Playground ile birlikte bu alanda daha da etkin olmak isteyen Google cephesinde bu özellik açısından işler oldukça yolunda görülüyor. Çeşitli filmler, çizgi filmler ve ünlüler ile ilgili çıkartma arşivini de geliştiren Google, önümüzdeki günlerde Marvel ve Childish Gambino’nun dans figürlerini de paket olarak koleksiyona ekleyecek.

Google, Apple'a 9 milyar dolar ödeme yapacak


Google Slaytlara yeni özellikGoogle Slaytlara yeni özellik
Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!

Google Translate ile Görsel Çeviri Nasıl Yapılır


PAYLAŞ