Google'dan Stadia İçin Önemli Açıklamalar Geldi - Haberler - indir.com

Google'dan Stadia İçin Önemli Açıklamalar Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 09:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Teknoloji devi Google bünyesinde çalışan Andrey Doronichev, Reddit platformu üzerinden düzenlediği bir soru cevap etkinliğinde Google Stadia platformu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Andrey Doronichev, 10 dolar fiyatı olarak belirlenen hizmet bedelli Pro paket üyelerinin birçok avantajlardan faydalanabileceğini fakat Temel paket aboneliklerinin söz konusu bu imkanlardan faydalanamayacağının bilgisini verdi. 

Teknoloji dünyasının lideri Google tarafından yapılan duyuru ile beraber oyun sektöründe adeta yeni bir dönem başladı. Google Stadia, Google tarafından sunulan bu bulut hizmeti üzerinden oyun sistemi, oyunculara yenilikler sunuyor olsa da ülkemizin Google Stadia'ya hem fiyat hem de bunun yanı sıra internet hızı nedeniyle nasıl bir alışma süreci geçireceğinin tartışma konusunu açtı. Google şirketinin ürünlerinden sorumlu olan Andrey Doronichev, Reddit platformu üzerinden düzenlediği soru cevap etkinliği ile belirli bilgiler elde etti. Konu ile ilgili platform üzerinden gelen soruları yanıtlayan Doronichev, Google Stadia platformunun kullanıcılara sunacağı imkanlar ile ilgili bilgi verdi. 

Google Stadia Hakkında Yeni Bilgiler YayınlandıGoogle Stadia Hakkında Yeni Bilgiler Yayınlandı

Konu ile ilgili tahmin edileceği gibi en çok soru platforma yapılacak olan abonelik hizmetlerinin nasıl olacağı konusu hakkında geldi ve bunun üzerine Doronichev, Google Stadia platformunun Temel aboneliği ile Pro üyeliği arasında farklar hakkında bilgi verdi. Google Stadia platformunun Pro aboneliği hizmetinin, oyunlar için Netflix olmadığını dile getiren Doronichev, Pro üyelik sistemine sahip olacak olan kullanıcıları her zamankinden çok daha avantajlı içerikler beklediğinin bilgisini verdi. 

Gelişen teknoloji ile beraber üretilen ürünlerin yanı sıra aynı zamanda yan ürünlerde kullanıcıların kullanımlarını zenginleştirmeyi başardı. Google çalışanı Doronichev, Google Stadia platformunın abonelik hizmetinin daha çok PlayStation Plus ve Xbox Live Gold üyeliklerine benzerlik göstereceğinin bilgisini verdi. Konu hakkında daha da derinlemesine bilgi veren Doronichev, Google Stadia Pro hizmetlerine abonelik yapanların, 4K çözünürlüğünde eşsiz bir oyun keyfi yaşayacaklarını, 5.1 ses desteğini kullanabileceklerini, Pro hizmetine abonelik yapan kullanıcıların özel indirimler ile karşılaşacağını ve bunun yanı sıra aynı zamanda her ay düzenli bir şekilde ücretsiz oyun oynayabileceklerini dile getirdi. İlk ücretsiz oyunu da dile getiren Doronichev, Destiny 2 adlı oyunun ücretsiz olarak sunulacağını dile getirdi. Platformun sunduğu hizmetlerden faydalanmak için gerekli kurallara uyarak sunulan hizmetlerden faydalanabilirsiniz. 

Google Stadia hizmetinin Temel paketinde bu imkanların yer almayacağını dile getiren Doronichev, platformda yer alacak olan oyuncuların özel indirimlerden ve bunun yanı sıra aynı zamanda ücretsiz oyunlardan da yararlanamayacaklarını dile getirdi. Google'ın, Google Stadia Pro için belirlemiş oldukları fiyat 10 dolardır. Söz konusu bu fiyat elbette ki, ABD için belirlenmiş olup ve diğer ülkelerdeki fiyatlandırmalar hakkında henüz bir netlik yoktur. Bu hizmetin diğer ülkelerdeki fiyatlandırması çok yakın zaman içerisinde belirlenecek ve oyuncular için çok daha profesyonel bir alan oluşturulacak. Google tarafından hazırlanan Google Stadia platformu farklı üyelik paketleri ile beraber kullanıcıların kullanım alanlarına göre değişiklik gösterecektir. Kendi tercihleriniz doğrultusunda platformun üyelik sistemlerinden birini kullanabilirsiniz. 

 


Google Stadia Ön Siparişe AçıldıGoogle Stadia Ön Siparişe Açıldı
Google Stadia Nedir, Fiyatı Ne Kadardır?Google Stadia Nedir, Fiyatı Ne Kadardır?

PAYLAŞ