Google'dan Sık Sık Seyehat Edenleri Mutlu Edecek Uygulama - Haberler - indir.com

Google'dan Sık Sık Seyehat Edenleri Mutlu Edecek Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 11:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Sık sık seyahat eden, tatil planlarını erkenden yapan ve yeni yerler keşfetmeyi seven akıllı cihaz kullanıcıları için Google'dan yepyeni bir uygulama geldi. Geçtiğimiz hafta tanıtılan Price Insight adlı mobil uygulaması akıllı cihazlarınızda seyahat işlemlerinizi kolaylıkla halletmeniz açısından size yardımcı olacak oldukça fonksiyonel bir uygulamadır. Teknoloji alanında dev bir marka olan Google her yaptığı ile gündemde yer almayı başarıyor. Akıllı cihaz kullanımını çok daha fonksiyonel hale getirmek amacıyla Google'ın daha önce de geliştirmiş olduğu bir çok uygulama ile karşılaşmıştık. Şimdi ki Google uygulaması ise, seyahat işlemlerinizde size asistanlık yapacak ve işlemlerinizi kolaylaştıracak. 

Gerek iş sebebiyle gerek tatil amacıyla sık sık seyahat eden ve bu işlemlerle zaman kaybetmekten sıkılmış olan kişiler Price Insight mobil uygulaması ile işlemlerini hızla halledecek. Price Insight uygulaması üzerinden seyahat edilecek konum seçildiğinde ya da istenilen uçuşlar uygulama üzerinden aratıldığında Google’ın fiyat veri tabanı karşımıza çıkıyor. Elde edilen fiyat veri tabanı sayesinde tatil rezervasyonu yapmak isteyenler için en uygun uçak ve otel rezervasyon fiyatları gösteriliyor. Akıllı cihazları kullanım açısından çok daha verimli bir hale getirmek adına her geçen farklı uygulamalar ile karşı karşıya geliyoruz. Bunlardan biri de Google tarafından geliştirilen Price Insight uygulaması. Uygulama sayesinde seyahat işlemlerini en uygun şekilde yapacak, işlemlerinizi daha sonra takip edebileceksiniz. 

Android 9 Pie'lı Akıllı TV Üretimi İçin Vestel Ve Google Bir Araya GeldiAndroid 9 Pie'lı Akıllı TV Üretimi İçin Vestel Ve Google Bir Araya Geldi

Google Seyahat Uygulaması Geliştirdi

Tatil planı yapmak isteyenler, uçuşlarına her zamankinden fazla para ödeyip ödemeyeceklerini, uygun fiyatlı tatil planı yapıp yapamayacaklarını, satın alacağınız bir uçak bileti için ortalama fiyat listesini ve aynı zamanda bununla beraber seyahat konusunda daha fazla bilgi elde etmelerine imkan tanıyor. Seyahat işlemleriniz için akıllı cihazınızı her zamankinden daha verimli hale getirmek isterseniz sizde Google'ın yani tasarımı Price Insight uygulamasından faydalanın. Tatilcilerin işini kolaylaştıracak Price Insight mobil uygulaması aynı zamanda uygun fiyatlara seyahat edip edemeyeceklerinin de bilgisini sunacak. Otel seçenekleri konusunda geniş bir veri tabanına sahip olacak olan Price Insight uygulaması tercih ettiğiniz otel hakkında detaylı bilgi ile otelde herhangi bir kampanyanın bulunup bulunmadığını gösteriyor ve bununla beraber aynı zamanda seçtiğiniz otelin özellikleri ile benzer özelliklere sahip diğer yakın otellerin bilgilerini de görebiliyorsunuz. 

Google'ın gelişmiş teknoloji doğrultusunda tasarlanan yapay zeka algoritmasına sahip seyahat uygulaması ile beraber sunulan fiyatlardan çok daha uygun fiyatlara hizmet veren oteller hakkında bilgi veriyor. Kararsız kullanıcılara da yardım eden Price Insight uygulaması filtreleme özelliği sayesinde aradığınız kriterlere uygun oteli anında bulmanıza yardımcı olacak. Sık sık seyahat ediyorsanız ve seyahat işlemlerinizi akıllı cihazınızdan halletmek isterseniz sizde Price Insight uygulamasının özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Price Insight mobil uygulaması üzerinden gerçekleştireceğiniz uçuş planını ve oteli belirledikten sonra mevcut tatil şirketi aracılığı ile Google üzerinden rezervasyon işlemlerinizi sorunsuz ve bir o kadar da güven içerisinde halledebilirsiniz.


Google Asistan ile nasıl şarkı bulunur?Google Asistan ile nasıl şarkı bulunur?
Google Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncellemeGoogle Pixel 3 kamera sorunları için yeni güncelleme
Google’dan dev adım: Mobilde kullanıcılara reklam geliri verilecek!Google’dan dev adım: Mobilde kullanıcılara reklam geliri verilecek!

PAYLAŞ