Google'dan şaşırtan hata! Android 11'in geliştirici sayfası yayınlandı! - Haberler - indir.com

Google'dan şaşırtan hata! Android 11'in geliştirici sayfası yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-14 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın 2020 yılı içerisinde tanıtacağı yeni işletim sistemi olan Android 11 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Birçok yeniliğe sahne alacak olan bu yeni yazılım güncellemesi için Google tarafından yanlışlıkla geliştirici ön izlem sayfası yayınlandı. Bu hamle sonrasında Google tarafından kısa süre sonra sayfa kaldırıldı. Google’ın en yeni işletim sistemi olacak olan Android 11 sistemini, 12-14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Google I/O 2020 konferansında resmi olarak göreceğiz. Eylül ayında Pixel serisi akıllı telefonlar ile beraber piyasaya girmesi beklenen yeni işletim sistemi, daha sonra ise destekleyen Android cihazlar için de yayınlanacak.

Android 11 geliştirici sayfası yayınlandı

Bluetooth'da tespit edilen açık Android kullanıcılarının verilerini riske atıyor!Bluetooth'da tespit edilen açık Android kullanıcılarının verilerini riske atıyor!

Android 11 işletim sistemi için birçok söylenti bulunuyor. Bu yeni yazılım güncellemesi hakkında hiçbir detay vermeyen Google tarafından Android Developers sitesinde Android 11 geliştirici ön izleme sayfası yanlışlıkla yayınlandı. Bu durum sonrasında kısa süre sonra fark edildi ve hızlı bir şekilde sayfa kaldırıldı. Hızlı davranan kullanıcılar tarafından söz konusu sayfanın ekran görüntüleri alındı. Sayfada yer alan detaylara baktığımızda ise gizlilik, katlanabilirlik, biyometri ve NNAPI gibi özelliklerin öne çıktığı gözüküyor. Diğer yandan sayfanın en üstünde Android 11 ön izleme sürümünün herhangi bir Pixel cihaz ile denenebileceği ifade ediliyor.

Bu kapsamda Android 11’in geliştirici ön izleme sürümünün çok yakında sunulabilmesi bekleniyor. Sayfa tamamen kaldırılırken, geliştiriciler Android 10’un açıklama sayfasına yönlendiriliyor.


Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!
iOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandıiOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandı

PAYLAŞ