Google'dan Şampiyonlar Ligi özel arama sonuçları - Haberler - indir.com

Google'dan Şampiyonlar Ligi özel arama sonuçları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-23 13:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, çeşitli ve işlevsel özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise özellikle maçları takip eden sporsever kullanıcılar için oldukça güzel bir özelliği kullanıma soktu. Google arama motoruna “Şampiyonlar Ligi” araması yapan kullanıcılar Google Haberler tarafına yeni eklenen bir özellik sayesinde puan durumu dahil olmak üzere birçok detaya çok kolay bir şekilde erişebilecekler. Yenilikçi hizmetleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanmaya devam eden Google, şimdi ise Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını en detaylı bir şekilde takip edilmesini yarayacak hizmetini devreye soktu. Yayınlanan bir blog yazısı ile beraber duyurulan özelliğin 2019/2020 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu hakkında arama yapan kullanıcıların maçlar hakkında istatistikler ve canlı takip etme imkanı sunuyor.

Google’dan Yeni Önemli Özellik Kullanıma Sunuldu

Yeni tanıtılan Google Pixel Buds özellikleri ve fiyatıYeni tanıtılan Google Pixel Buds özellikleri ve fiyatı

Bu yıl final mücadelesi Türkiye’de gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını artık Google’dan pratik bir şekilde takip edebileceksiniz. Hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilir olacak olan bu özellik ile maçların canlı istatistikleri de takip edilebilecek. Google, yayın haklarının ihlal edilmediği ülkelerde maç özetleri de izlenebilecek. Avrupa’nın en köklü kulüplerinin mücadele ettiği bu turnuvayı en detaylı bir şekilde Google üzerinden takip edebileceksiniz.

Google’ın getirmiş olduğu bu yeni arayüz özelliğini Google arama motoruna Şampiyonlar Ligi şeklinde arama gerçekleştirerek gerçekleştirebilirsiniz. Arayüzün zamanla daha da geliştirilerek yeni özellikler kazanması bekleniyor. Bakalım bu yeni özellik kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek göreceğiz.


Google Pixel 4 Kamera Skoru Bekleneni VeremediGoogle Pixel 4 Kamera Skoru Bekleneni Veremedi
Google Stadia İlk Etapta Sadece Wi-Fi İle KullanılabilecekGoogle Stadia İlk Etapta Sadece Wi-Fi İle Kullanılabilecek

PAYLAŞ