Google'dan Pixel 4 Sürprizi - Haberler - indir.com

Google'dan Pixel 4 Sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın Pixel 4 için patent aldığını daha öncede söylemiştik. Ancak piyasaya ne zaman sürüleceği ya da tasarımının nasıl olacağı hakkında Google'dan bir açıklama gelmemişti. Geçtiğimiz gün ise Google Pixel'ün il görselini paylaştı.

Ancak dikkat çeken nokta ise Google'ın Pixel 4'ü hala resmi olarak tanıtmamış olması. Bu doğrultuda Pixel'ün de Ekim ayından önce piyasaya sürülmeyeceğini söyleyebiliriz. Buna rağmen son günlerde Pixel 4'e ait sık sık fotoğraflar paylaşılıyordu. Bu fotoğraflar Google'ın Pixel 4'te diğer telefonlarına göre tasarım değişikliğine gittiğini de gözler önüne seriyordu. Google Pixel 4'le ilgili dolaşan haberlere Twitter üzerinden "Ne yapabileceğini görünceye kadar bekleyin.” cevabını verdi. 

Yüksek Grafikleri İle Dikkat Çeken Lords Mobile YayındaYüksek Grafikleri İle Dikkat Çeken Lords Mobile Yayında

Google Pixel 4'ün Tasarım Farklılıkları

Google Pixel 4 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaşılan fotoğraflarda Pixel 4'ün arkasındaki büyük kamera çıkıntısı dikkat çekiyor. Bu da bu bölgede en az iki kamera olacağının bir göstergesi. Çıkıntının orada bulunan sensör ise Google'ın fotoğraf kalitesi konusunda beklentilerin üzerine çıkacağının da bir işareti. Kamera modülünün alt kısmında yer alan nokta ise mikrofon ya da portre veya geniş açılı fotoğraflar için ikinci bir lens olabilir. Bunun yanı sıra Pixel 4'ün arkasında şirketin G logosuyla birlikte gri renge sahip bir güç butonu yer alıyor. Buda ilk kez bir Pixel cihazda, normal cihazlardan farklı olarak arkada parmak izi okuyucusunun yer alabileceğini gösteriyor.

Google Pixel 4 XL’de Çentik ve Fiziksel Tuşlar Yer Almayacak

Pixel'in tasarım farklılıkları Google'ın resmi duyurusundan aylar önce sızdırılmaya başlanmıştı. Şirket yaptığı açıklamalar ve tasarım farklılıklarıyla yeni nesil akıllı telefonlara karşı olan heyecan ve merak dalgasını kontrol etmek etmeyi amaçladığını söylemek de yanlış olmaz. Pixel 4'ün piyasaya ne zaman sürüleceği ve teknik özelliklerinin ne olacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmamakta. Daha ayrıntılı özellikler için Google'dan gelecek resmi Pixel 4 tanıtımını beklemek gerekebilir.

 


İlgili uygulamalar
Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!
Yeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli OlduYeni Google Pixel'in Lansman Tarihi Belli Oldu
Google Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha KolayGoogle Pixel 3A ve 3A XL Tamiri Diğer Telefonlardan Daha Kolay

PAYLAŞ