Google'dan Özel Ramazan Sayfası - Haberler - indir.com

Google'dan Özel Ramazan Sayfası

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, Özel Ramazan Sayfası adıyla hayata geçirdiği yeni hizmetiyle kullanıcıların iftar vakitlerini takip etmelerini, yemek tarifleri videolarını izlemelerini ve iftar için alışveriş listesi oluşturabilmelerini sağlıyor.

Sadece Ramazan Ayına özel olarak hazırlanmış olan bu özel platformda kullanıcıların Google'ın sunduğu Youtube, Google+, Hangouts, Keep ve Play gibi çözümlerle ihtiyaç duyacakları bilgilere hızlı erişimleri ve özel anlarını dostları ya da aile bireyleriyle paylaşmaları amaçlanıyor.

Google Ramazan Özel Sayfası

Youtube iş ortaklarının hazırladığı özel içeriklerin izlenebildiği Youtube'da geleneksel Ramazan yemek tarifleri paylaşılırken, bu ayda formunu korumak isteyenler için detayların bulunduğu Genç ve Fit kanalının yanı sıra Hakan Demiray TV gibi kanallara erişilebiliyor.

Ünlü şair ve yazar Sunay Akın'ın platform için özel olarak hazırladığı sohbetlerde geçmişten günümüze Ramazan kültürünün tüm detaylarını bulabileceğiniz gibi Ramazan ayında hayatınızı kolaylaştıracak Android uygulamaları Ramazan Rehberi, İBB Cep Trafik ve Mönü-Yemek Tarifleri gibi uygulamaları da bulabilirsiniz.

Google'ın Özel Ramazan Sayfası'na ulaşmak için google.com.tr/ramazan adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.





PAYLAŞ