Google'dan Chromecast için Fotoğraf Uygulaması: PhotoWall - Haberler - indir.com

Google'dan Chromecast için Fotoğraf Uygulaması: PhotoWall

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google tarafından Chromecast için geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak iPhone kullanıcılarına sunulan PhotoWall uygulaması sayesinde TV üzerinde gösterilen fotoğrafları kolaj çalışmalarına çevirebilir ya da fotoğraf üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Web tabanlı içeriklerin TV üzerinden izlenebilmesini sağlayan Chromecast adlı cihaz için geliştirilmiş olan Photowall uygulaması ile kullanıcılar, Chromecast'ın bağlı olduğunu televizyona iPhone üzerinden fotoğraflarını gönderebildikleri gibi aynı zamanda fotoğrafların üzerine değişik efektler ekleyerek düzenlemeler de yapabiliyorlar. Ayrıca kullanıcıların kendi doodle'lerini de oluşturabilmelerine imkan tanıyan uygulama ile doodle'yi Youtube üzerine yükleme imkanına da sahip olabiliyorlar.

Photowall indir

Sadece iPhone üzerinde yüklü olması yeterli olan PhotoWall uygulaması, Chromecast üzerinden aynı ağa bağlı olan iPhone cihazların her biri Photowall'un oluşturduğu network'e dahil olabiliyor ve bu sayede de ayrı ayrı fotoğraf ve animasyon yükleme işlemi yapılabiliyor.

Şu an için sadece iOS uyumlu iPhone üzerinden kullanılabilen uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebileceğiniz gibi ülkemizde Chromecast satışının olmadığını da sizlere hatırlatalım.





PAYLAŞ