Google'dan CES 21 hakkında heyecan veren açıklama - Haberler - indir.com

Google'dan CES 21 hakkında heyecan veren açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs sebebiyle pandemi dönemi başlamış ve birçok etkinlik ve toplantı ertelenmek durumunda kalmıştı. Pandemi sebebiyle iptal edilen etkinliklerden birisi olan CES 2021 etkinliği de bu seriye dahil olmuş oldu. Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden birisi olan CES’i önümüzdeki yıl dijital olarak izleyebileceğiz. Bu yıl corona virüs salgını başlamadan hemen önce Ocak ayında Las Vegas’ta gerçekleştirilen etkinliğin, gelecek yılki planlarında değişiklikler meydana geldi.

CES 2021 etkinliği dijital olarak yapılacak

EA Access yakında Steam’e geliyorEA Access yakında Steam’e geliyor

Bu yıl dev etkinliklerin iptal olduğunu görmeye devam ediyoruz. Ancak salgın sürmeye devam ederken, önümüzdeki yıla yönelik de iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Bu gidişata göre 2021 yılı için de birçok önemli etkinliğin iptal edildiğini göreceğiz. Bu yıl 171 bin ziyaretçinin etkinliğe dahil olduğu CES; dijital ortamda hem insanları salgından korumuş hem de daha geniş kitlelerin etkinliğine katılımını gerçekleştirmiş olacak. CES 2021 etkinliği hakkında gelen ilk açıklamalardan sonra gözler 2022 yılında düzenlenecek olan fuara çevrildi.

Salgın gidişatına göre ise iki yıl sonra anca normal şekilde etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi ön görülüyor. CES tarafından yapılan açıklamaya göre dijital etkinliğin en iyi avantajlarından birisi de kişiselleştirilmiş deneyim olacak. Etkinliği izleyenler ilgi duydukları şirket ve içeriklere erişebilecekler. Bu sayede zaman kaybının da önüne geçilmiş olunacak. Fiziksel ortama geçici olarak veda eden etkinlikler, fuarlar ve toplantılar pandemi sonrasında da internet üzerinden bir süre yayınlanmaya devam edebilir. Hem fazla kişinin erişimi ile beraber hem de kişiselleştirilmiş deneyim bunlara örnek gösteriliyor.

Ayrıca şirketlerin evden çalışma düzenine yönelik geçiş yapması sonrasında önümüzdeki yıl da bu sistem ile devam edilmesi hedefleniyor. Bakalım etkinliklere yönelik daha ne gibi hamleler olacak göreceğiz.


YouTube'a içerik üreticilerine ırkçı tutum izlediği gerekçesiyle dava açıldıYouTube'a içerik üreticilerine ırkçı tutum izlediği gerekçesiyle dava açıldı
Google veri ihlali yaptığı gerekçesiyle AnTuTu'yu engellediGoogle veri ihlali yaptığı gerekçesiyle AnTuTu'yu engelledi

PAYLAŞ