Google’dan Akıllı Ekran Modeliyle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Google’dan Akıllı Ekran Modeliyle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-31 17:30:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Google son yıllarda bir arama motoru olmanın çok daha ötesinde geliştirmeler yapıyor. Donanımsal anlamda pek çok ürün ve sistem geliştiren şirket ürün yelpazesini akıllı ekran modeliyle geliştirecek. Teknoloji dünyasındaki haberlere göre Google, Smart Display projesini yıl sonunda duyurma hedefinde.

Amazon Ecco Show’a Rakip Olması Bekleniyor

Google’ın yeni projesiyle, Amazon Ecco Show’a rakip olacağı görünüyor. Akıllı teknolojilerde şu an için rakipsiz olan Amazon’un, Google ile rekabet halinde olması bekleniyor. Akıllı ekran konsepti, akıllı hoparlörün yanı sıra ekran üzerinde pek çok göstergeye sahip olacak. Yeni projesinden yüksek satış performansı bekleyen Google, ürününü 3 milyondan fazla stok ile piyasaya sürecek. Google Assistant ile geliştirilen ürünün özellikle evlerde önemli bir yardımcı olarak kullanılacağı düşünülüyor.

Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu sızdırıldıGoogle Pixel 3 XL kutu açılış videosu sızdırıldı

Pixel 3 XL İçin Teknik Özellikler Detaylandırıldı

Google’ın bir diğer önemli projesi olan Pixel 3 XL modeliyle ilgili teknik detaylar gün yüzüne çıktı. Yalnızca 4 GB RAM ile birlikte gelmesi beklenen cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemci ve Adreno 630 grafik birimi aracılığıyla sağlayacak. Android 9.0 Pie ile birlikte piyasaya sürülecek telefonun 1440×2960 piksellik 494 PPI ekrana sahip olacak.


Google Pixel C Tanıtım Videosu


PAYLAŞ