Google'dan AirPods rakibi yeni kulaklık: Pixel Buds A-Series - Haberler - indir.com

Google'dan AirPods rakibi yeni kulaklık: Pixel Buds A-Series

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Google’ın merakla beklenen donanım ve teknolojileri tanıtılmaya devam ediyor. Şirketin şimdi ise kablosuz kulaklık pazarındaki yeni oyuncusu Pixel Buds A-Series resmi olarak tanıtıldı. Bir süre önce sızdırılan tam kablosuz bu kulaklık, tanıtılarak tüm detayları da belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda şirket bile zamanından önce bir tweet atmış ve kulaklığın geleceğini belli etmişti. Nihayet ise beklenen oldu ve bugün itibariyle kulaklıklar resmi olarak duyuruldu. 179 dolarlık yurt dışı fiyat etiketine sahip olan standart Pixel Buds’a göre önemli seviyede ucuz gelen bu kulaklık, 99 dolarlık fiyat etiketi ile dikkatleri çekecek gibi duruyor. Kulaklıklar bugünden itibaren ABD ve Kanada’da ön siparişe açılırken, Google Pixel Buds A serisinin 17 Haziran’da piyasaya sürüleceğini söylüyor. Kulaklıklar baktığımız zaman beyaz, gri ve zeytin yeşili renklerde geliyor.

Google Pixel Buds A serisi tanıtıldı

Google Gizlilik Ayarlarını gizlemeye mi çalışıyor?Google Gizlilik Ayarlarını gizlemeye mi çalışıyor?

Oldukça düşük maliyetlere karşılık, Pixel Buds A-Series, 2020 model Pixel Buds ile aynı ses kalitesine sahip olarak geliyor. Diğer yandan eller serbest kullanımda sunan “Hey Google” sesli komutları da sunuluyor. Suya karşı dayanıklılık için IPX4 sertifikasına sahip olan bu kulaklık, kasa için kablosuz şarj ve ses seviyesi için kaydırma kontrolleri gibi önceki kulaklıkta yer alan bazı özellikler yer almıyor. Ancak fiyatına göre Pixel Buds A-Series için önemli eksiklikler olarak gözükmüyor.

Pil ömrü olarak beş saat belirlenen bu model kasa ile beraber toplam şarj süresi 24 saate çıkıyor. Google, 15 dakikalık hızlı şarj ile üç saate kadar dinleme süresi elde edilebileceğini de belirtiyor. Pixel Buds A-Series, normal Pixel Buds ile pratik olarak aynı tasarım olarak görünse de, Google entegre kulak kancalarını yada sabitleyici yaylarını yumuşatarak daha küçük bir tasarım benimsemişe benziyor. Ayrıca şirket, son kulakiçi kulaklıklarının bazı sahiplerini hala etkileyen bağlantı hatalarını ve ses kesintilerini önlemek için de bazı hamleler atıyor.  


FitBit akıllı saatler Google Asistan ile daha uyumlu hale geliyorFitBit akıllı saatler Google Asistan ile daha uyumlu hale geliyor

PAYLAŞ