Google'a arama motoru foruma dönüşüyor! - Haberler - indir.com

Google'a arama motoru foruma dönüşüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 09:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Her gün kullandığımız Google'a yeni bir özellik daha eklendi. Google'ın arama motorunda arama sonuçlarına sessiz sedasız kullanıcıların kendi yorumlarını ekleyebildiği arama sonuçları özelliği geldi de bizim haberimiz yokmuş.

Google kullanıcıları olarak, artık yapacağımız aramalarda çıkan tüm sonuçlara kendi yorumlarımızı ekleyeceğiz. Daha öncesinde mekanlar için aktif olan yorum özelliğine benzeyen bu yeni özellik, sınırlarını genişleterek tüm aramalar için geçerli bir hale gelecek ancak şimdilik gerçekleşen maçların sonuçlarına dair aramalarla sınırlı bir halde.

Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!

Gizli gizli güncellendi!

Google'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoru

Yorumların nasıl kabul edilip yayınlanacağı konusunda ise Google kendi oluşturduğu bir tür filtre uygulayacak ve en iyi yorumların gösterildiği bir sistem kullanacak. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar yaptıkları aramanın sonuçlarına dair yorumlar görerek Google'ı bir ufak forum olarak da kullanmış olacağız diyebiliriz.

Oldukça gelişmiş ve akıllı bir özellik olan bu yeni yorum özelliği eksiksiz bir şekilde, en geniş kapsamıyla ne zaman kullanacağı, kullanıcılarına sunacağı şu anlık belirsiz ancak Google'ın gerekli düzenlemeri yapmasının ardından özelliği hemen uygulamalara eklemesi bekleniyor.


Google Squossh uygulaması ile boyutu büyük olan fotoğraların boyutu küçültülebiliyorGoogle Squossh uygulaması ile boyutu büyük olan fotoğraların boyutu küçültülebiliyor
Google Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile KandırıyorGoogle Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile Kandırıyor
Google Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği GeliyorGoogle Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği Geliyor

PAYLAŞ