Google, YouTube için Android 9.0 özelliğini getirdi - Haberler - indir.com

Google, YouTube için Android 9.0 özelliğini getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Android 9.0 sürümünü hayata geçiren Google, Dijital Sağlık adı altında bu özelliğini diğer servislere de hızlı bir şekilde dağıtıyor.

Android 9.0 sürümünü yayınlayan Google, Dijital Sağlık özelliklerini firma içerisinde diğer servislerine de dağıtıyor. Bu özellik sayesinde YouTube’da ne kadar vakit geçirdiğinizi öğrenebileceksiniz. Android 9.0 sürümünü hayata geçiren Google, Dijital Sağlık adı altında bu özelliğini diğer servislere de hızlı bir şekilde dağıtıyor. YouTube’da bu anlamda bu özelliği yeni kazanan platformlar arasında. Akıllı cihazların ve internetin günümüzde çok fazla yaygınlaşması sonucu, akıllı cihazlarda geçirdiğimiz zaman daha fazla oluyor. Özelliklede internete ulaşımın hızlı olması ve birçok anlamda sosyal medya mecraların olması bu durumu daha da körüklüyor.

Youtube, Sayaçtaki 301+ Sorununu ÇözdüYoutube, Sayaçtaki 301+ Sorununu Çözdü

Video paylaşımı denildiği zaman ise akla ilk gelen platform elbette YouTube.

Kullandığımız sosyal medya mecrasına göre harcadığımız zaman da farklılık gösterebiliyor. Özellikle video paylaşımının olduğu platformlarda bu süre daha uzun bir hal alabiliyor. Video paylaşımı denildiği zaman ise akla ilk gelen platform elbette YouTube. Artık YouTube’da ne kadar zaman harcadığınızı gün ve saat olarak görebileceksiniz. Gün gün not tutan bu yeni özellik ayrıca YouTube’da ortalama ne kadar zaman harcadığınızı da gösteriyor.

Şayet YouTube’da geçirdiğiniz zamanı minimuma düşürmek istiyorsanız özelliğin hatırlatma aktivasyonunu aktif hale getirebilirsiniz.

Dijital Sağlık özelliği YouTube’da geçirdiğiniz zamanı göstermenin dışında dilerseniz YouTube’da harcadığınız zamanın fazla olduğunu düşünüyorsanız ve bu durumdan rahatsızsanız bunun için size bir çözüm sunuyor. Şayet YouTube’da geçirdiğiniz zamanı minimuma düşürmek istiyorsanız özelliğin hatırlatma aktivasyonunu aktif hale getirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde kendinize bir kısıtlama getirerek, uygulamaya ara vermeniz hakkında size uyarıda bulunuyor.

YouTube üzerinden alacağınız tüm bildirimleri tek bir bildirim altında toplayabilir ve günün belirli bir saatine alabilirsiniz.

Bir diğer yandan şayet sürekli bildirim almaktan rahatsızsanız veya bildirim almak sizi uygulamada daha fazla vakit geçirmenize neden oluyorsa buna bir dur diyebileceksiniz. Bunun için yapacağınız işlem sayesinde YouTube üzerinden alacağınız tüm bildirimleri tek bir bildirim altında toplayabilir ve günün belirli bir saatine alabilirsiniz. Dilerseniz sizin belirlediğiniz belli saat dilimleri arasında bildirimlerin arasında bildirimlerin titreşim ya da ses çıkarmadan telefonunuza iletilmesini ayarlamanız sizin elinizde.


İlgili uygulamalar
Youtube, kanala abonelik için para talep etmeye başlayacakYoutube, kanala abonelik için para talep etmeye başlayacak
YouTube İçin Haberler Dönemi BaşlıyorYouTube İçin Haberler Dönemi Başlıyor
YouTube' un Android  tarafına Gizli Mod özelliği geldiYouTube' un Android tarafına Gizli Mod özelliği geldi

PAYLAŞ