Google Yerel Seçimler 2014 Portalı Açıldı - Haberler - indir.com

Google Yerel Seçimler 2014 Portalı Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ülkemizde yapılacak olan 30 Mart yerel seçimleri için Google tarafından geliştirilen ve ülkemizdeki yerelleştirme çalışmaları için önemli bir adım olarak tanımlayabileceğimiz Google Yerel Seçimler 2014 Portalı bugün itibariyle açıldı.

2011 yılındaki genel seçimler içinde benzer bir projeyi hayata geçirmiş olan Google, bu seçimlerde de gündemin merkezinde olmayı amaçlıyor. Siyasi çevreler tarafından ne kadar ilgi çekeceği merak konusu olan portal, daha şimdiden pek çok Google servisine entegre olmuş durumda. 

2014 Yerel Seçimler portalı sayesinde internet kullanıcıları haberler, sohbetler ve trendler olarak ayrılan 3 ana kategori altında hizmet alabilecekleri gibi Hangouts sayesinde adaylar ile seçmenler biraraya gelerek seçim sohbetleri edebilecek, il bazında yayınlanacak olan seçim haberlerini anlık olarak takip edebilecek, arama trendleri ile canlı seçim sonuçlarını da yine portal üzerinden görebilecekler.

Google Yerel Seçimler 2014

ABD Başkanlık seçimleri sırasında Barack Obama'nın da kullandığı Hangouts servisi üzerinden yapılacak olan canlı yayınlarda kullanıcılar, ilgili kişilere soru yönelterek cevap alabilecekleri gibi seçim sohbetleri için oluşturulan takvime de buraya tıklayarak ulaşabilirler.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyen kullanıcılar Google Yerel Seçimler 2014 Portalı için hazırlanmış olan videoyu izleyerek ön bilgi sahibi olabilecekleri gibi buraya tıklayarak portala erişebilirler.




Yerel Seçimler 2014 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ