Google, yeni Pixel telefonunun lansmanını 30 Eylül’de yapacak - Haberler - indir.com

Google, yeni Pixel telefonunun lansmanını 30 Eylül’de yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, Made by Google adlı Twitter hesabı üzerinde yaptığı paylaşım ile beraber yeni Pixel 5 serisi modellerinin tanıtılacağı tarihi açıkladı. Şirketin birçok yeni ürünün tanıtacağı bu etkinliğin bu ay sonunda resmi olarak dijital bir şekilde gerçekleştirilecek. Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden olan Google, her yıl gerçekleştirdiği donanım etkinliğini bu yıl, 30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Türkiye saati ile akşam 9’da gerçekleştirileceğini duyurmuş oldu. Bu etkinlik ayrıca, halka açık bir şekilde canlı olarak yayınlanacak.

Mashable’da yer alan habere göre Google, bu ay sonunda düzenleyeceği etkinlik sırasında yeni Pixel telefonlarını, yeni nesil Chromecast’i ve akıllı hoparlör modelini tanıtacak. Gelin şimdi Pixel 5 serisi ile beraber ne gibi yenilikler olacak gelin bakalım.

Facebook Pixel nedir ?Facebook Pixel nedir ?

Google’ın Pixel 5 tanıtım tarihi belli oldu

Google, geçtiğimiz ay hatırlarsak Pixel 4a 5G’yi ve Pixel 5 modelini duyursa da, modele dair bilinenler oldukça sınırlı kaldı. Fakat Pixel 4a 5G ile Pixel 4a arasındaki tek farkın sadece 5G bağlantısı olması bekleniyor. Bunun yanı sıra Google’ın tanıtacağı yeni akıllı hoparlörün de yeni Nest olma ihtimali bir hayli yüksek olacak. Şirketin çıkartacağı yeni hoparlörün fotoğrafları ortaya çıkınca Google da cihazının resmi görsellerini yayınlamıştı. Ancak Nest’in yayınlanmış olsa da teknik özellikleri hala bilinmiyor. Yeni Nest’ten beklenti ise Google Home’a göre daha taşınabilir olması diyebiliriz.

Etkinlik kapsamında tanıtılacak olan bir diğer ürün ise Chromecast olacak. Bu ürün hakkında söylentiler ise mart ayına kadar uzanıyor. Android TV’den gücünü alacak olan Chromecast, öncelerinin aksine akıllı telefon ile kontrol edilmeyecek ve fiziksel bir kumanda ile birlikte olacak. Chromecast hakkında bilinenler şuan için bunlardan ibaret. Etkinliğe çok az bir süre kala şuan için bilinenlerin bunlar olduğunu söyleyelim.


Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda!Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda!
Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldıGoogle Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ