Google Yeni Partnerlik Programını Duyurdu! - Haberler - indir.com

Google Yeni Partnerlik Programını Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, 2006 yılında Google Apps'yi açmasıyla başlattığı partner programlarını yenilediğini duyurdu. Google for Work and Education Partner Program adıyla duyurulan yeni programda Uygulamalar, Cloud Platform ve Arama programları tek çatı altında birleştirilmiş.

Yeni partnerlik programıyla birlikte Google, iş ortaklarının Google for Work and Education (Google Çalışma ve Eğitim) ürünlerinden daha fazla faydalanmalarını amaçlıyor.

Özellikle kurumsal pazarı kendine hedef seçen Google, yeni programıyla birlikte Microsoft'a karşı hamle yapmış durumda. Sizde bilirsiniz ki Google Apps'nin en dişli rakibi Microsoft Office.

Google for Work and Education Partner Program

Yeni partnerlik programıyla birlikte iş ortaklarını satış, hizmet ve teknoloji olarak üç sınıfa ayıran Google, bunlar için ayrı yollar planlayarak programı da son derece sade bir hale getirmeye çalışmış. Ayrıca Google, belirlenen alanlarda başarı gösteren ortaklarına da ödüller veriyor.

Bu ödüller arasında finansal destek, özel pazarlama bütçesinden faydalanma ve eğitimler yer alıyor. Başvuru koşulları da basitleştirilen Google for Work and Education Partner Programı 2015 yılında başlayacak.





PAYLAŞ