Google, yarın Search On isimli bir etkinlik gerçekleştirecek - Haberler - indir.com

Google, yarın Search On isimli bir etkinlik gerçekleştirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-14 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının dev ismi Google, yarın yani 15 Ekim'de düzenleyeceği sürpriz bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. "Search On" şeklinde isimlendirilen bu etkinlik, Google'ın Google'ın resmi YouTube kanalı ya da etkinlik için hazırlanan bir internet sitesi üzerinden canlı yayınla aktaracak. Dev şirket, etkinlik kapsamında neler detaylarından bahsetmedi. ABD merkezli teknoloji devi Google, her yıl düzenli olarak "Google I/O" isimli bir etkinlik düzenliyordu. Şirket, bu etkinlik kapsamında da en yeni hizmet ve teknolojilerini tüketicilerle buluşturuyordu. Ancak COVID-19 salgını nedeniyle Google bu yıl, söz konusu etkinliğini gerçekleştirmedi. Durum bu şekilde olunca da şirket, daha farklı bir konsepte sahip olan "Search On" isimli bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Bu etkinlik, 15 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Google'ın sürpriz etkinliği yarın gerçekleşecek

Google'ın Search On adlı etkinliği, internet üzerinden yapılacak. Google, dileyen her tüketicinin katılabileceği bu etkinliğin resmi YouTube kanallarından ya da etkinlik için oluşturulan bir internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlayacağını ifade ediyor. Peki Google, söz konusu bu etkinlikte nelerden bahsedecek?

Google'dan işaret dili hamlesiGoogle'dan işaret dili hamlesi

Search On etkinliği kapsamında "Google'ın, insanların çevrelerindeki dünyayı anlamalarına yardımcı olmak için yapay zekanın gücünden yararlanmanın en son yolları"nın anlatılacağı ifade edildi. Ancak Google, bu cümleyle aslında neyi kastettiğini detaylarıyla açıklamadı. Haliyle bu etkinlik kapsamında neler öğrenebileceğimiz şu an için bir sır olsa da bu konuyla ilgili bazı tahminler mevcut.

Google, Search On etkinliği kapsamında muhtemelen, sadece arama motoru ile ilgili yeniliklere değinmeyecek. Şirket, Asistan, Haritalar ve diğer hizmetleriyle ilgili de bazı açıklamalar yaparak, bu hizmetlere ne gibi yenilikler geleceğini aktaracak. Bu sürpriz etkinlik duyurusu, 15 Ekim tarihinin büyük şeylere gebe olduğunun açık bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Google, etkinlik ile beraber kullanıcılara fayda sağlayacak birbirinden farklı yenilikler üzerinde çalışıyor. 


Google Chrome 86 yayımlandıGoogle Chrome 86 yayımlandı
Google Asistan yeni özelliğiyle kullanıcılarına gizlilik sunacakGoogle Asistan yeni özelliğiyle kullanıcılarına gizlilik sunacak
Gmail'in daha hafif sürüm olan Gmail Go Google Play Store'de yerini aldıGmail'in daha hafif sürüm olan Gmail Go Google Play Store'de yerini aldı

PAYLAŞ