Google, yapım aşamasındaki yeni Gmail logosunu paylaştı - Haberler - indir.com

Google, yapım aşamasındaki yeni Gmail logosunu paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-21 21:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, sahip olduğu servisleri güncelleyerek yenilikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise popüler e-posta servisi olan Gmail için bu sefer logo tarafında önemli bir değişikliğe gidiyor. Google’ın bu hamlesi ile beraber Gmail’e gelmesi beklenen bazı muhtemel özellikler de ortaya çıkmaya başladı. Google’ın 9to5Google kaynağına göndermiş olduğu ve hala yapım aşamasında gözüktüğü yeni logosunu servis etmiş oldu. Yuvarlatılmış olan köşeler, Google’ın yeni tasarımı dilini devam ettirdiğini gösteriyor. Gmail’in şu anki logosunda kullanılmakta olan kırmızı-beyaz ikilisi yerine ise mavi, yeşil, kırmızı ve sarı renklerinin yer alması bekleniyor. Google, şubat ayında Google Haritalar tarafında da dört renkli bir kombinasyona geçiş yapmıştı.

Gmail’nde tıpkı Google Haritalar, Google Chrome ve Google Asistan gibi diğer Google uygulamaları ile beraber bir uyuma sahip olması bekleniyor.

Gmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktıGmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktı

Gmail’in logosu yenileniyor

Google ile bütünleşen bir zarf görünümü, artık yeni logoda olmayacak. Google’ın bu yeni hamlesi ile beraber e-posta servisi tanımından daha fazlasını sunmayı hedeflediği tahmin ediliyor. Google’ın Gmail’e diğer Google servislerini de entegre etmesi muhtemel gözüküyor. Google, logo değişikliğine gittiğinde genelde büyük yeniliklerde sunuyor. Birçok kez benzer şey olurken, Gmail için de büyük bir yenilik olması bekleniyor. Yeni bir görünüme sahip olan ve yeni özellikleri ile önümüzdeki aylarda güncellenmesi bekleniyor.

Şuan için Gmail’in ne gibi yeni özelliklere sahip olacağı henüz bilinmiyor.


Google Meet Gmail uygulamasına entegre olduGoogle Meet Gmail uygulamasına entegre oldu
Gmail doğrulanmış e-posta hesapları için güvenliği artıyorGmail doğrulanmış e-posta hesapları için güvenliği artıyor

PAYLAŞ