Google yanlışlıkla Google Pixel 5'in fiyatını açıkladı - Haberler - indir.com

Google yanlışlıkla Google Pixel 5'in fiyatını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-29 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, bu ayın sonunda yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Pixel 5 cihazlarını tanıtacak. Şimdi ise şirket Pixel 5 modelinin fiyatını yanlışlıkla açıklaması ile gündeme geldi. Google Japonya resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile bu ay sonunda tanıtılacak olan telefonun fiyatı paylaşıldı. Google’ın bu yeni akıllı telefon modeli Pixel 5’in ise satış fiyatı belli olmuş oldu. Google Japonya resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda Pixel ailesinin en yeni üyesi Japonya fiyatını kullanıcıları ile paylaştı. Sosyal medya hesabını yöneten kişi tarafından bu tweet’in planlanması yerine yanlışlıkla paylaştığı düşünülüyor.

Hesap tarafından yapılan paylaşıma göre bu yeni Pixel 5 modelini 74 bin 800 japon yeni fiyatına sahip olacak. Bu rakam yaklaşık olarak 710 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Snapdragon 765 işlemcisi ile gelmesi beklenen Pixel 5 modelinin bu donanım bilgisine karşılık fiyatı biraz fazla gözüküyor.

Google Pixel 5 pil paylaşımı özelliğine sahip olacakGoogle Pixel 5 pil paylaşımı özelliğine sahip olacak

Google Pixel 5 hakkında bilinen detaylar

İki Pazar arasında bazı fiyat farkları bulunuyor. Bu noktada satışta olan Pixel 4a cihazına bakacak olursak Google’ın bu yıl sunduğu Google Pixel 4a, Japonya’da 406 dolara satılıyor. ABD’de ise bu fiyattan 50 dolar daha ucuza satılıyor. Pixel 4a şuan için ülkemizde satışta olmadığı için bir fiyat karşılaştırması yapılamıyor. Bu noktada Pixel 5 için de bir fiyat tahmini yapmak oldukça zor olacaktır. Pixel 5’in daha önce de farklı bilgileri ortaya çıkmıştı. Buna göre Pixel 5 modelinin 699 dolar gibi bir fiyatla çıkış yapacağı iddia edilmişti. Google’ın Japonya hesabından yapılan yanlış paylaşıma göre ise ABD’deki satış fiyatının 649 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Google bu yeni modelini 30 Eylül’de gerçekleştireceği resmi etkinlik ile beraber tanıtacak.  


Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda!Google Pixel 5 ve 5G’li Pixel 4a yolda!
Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldıGoogle Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'nin çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ