Google WiFi nedir? - Haberler - indir.com

Google WiFi nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından cihazların birbiriyle bağlantılı kurulabilmesi adına geliştirilen yeni özelliklerden bir tanesi Google WiFi, cihazların kolay bir şekilde iletişim kurmasını sağlıyor. Aynı zamanda akıllı ev sistemi gibi yeni araçların etkin bir şekilde çalışabilmesi adına geliştirilen bu yeni sistem sayesinde bağlantı sorunları ortadan kaldırılıyor ve tüm cihazlar birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

Google WiFi ağlarınızı yönetmeye geliyorGoogle WiFi ağlarınızı yönetmeye geliyor

Google WiFi’nin çıkış noktası ne?

Aslında temel olarak küçük bir router şeklinde geliştirilmiş olan araç, internet ağını daha geniş bir alana yayarak tüm cihazları ve internet erişimine ihtiyaç duyan tüm akıllı eşyaların kolay bir şekilde internete giriş yapması sağlanıyor. Bağlantının en iyi şekilde çalışması ve aynı zamanda optimize edilerek bağlantıdan maksimum verim alınabilmesi adına özel optimizasyon seçenekleri sunan Google WiFi, böylece bir evi ya da iş yerindeki tüm cihazların sorunsuz bir şekilde internete bağlanmasını sağlıyor. 

Google'ın Wifi Balonları Porto Riko'ya İnternet Sunacak

Küçük yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan ve aynı zamanda etkin bir şekilde çalışabilen Google WiFi şu an için temel düzeyde ve geliştirmeleri sürüyor. Piyasadaki alternatiflere göre çok daha güçlü bir seçenek olarak ön plana çıkan Google WiFi, ağ kurulumu sonrasında güçlü WiFi noktaları oluşturarak tüm cihazların bu noktalar üzerinden internet hizmeti almasını sağlıyor.

Google WiFi farkı ne?

WiFi için en büyük problemlerden bir tanesi olan bağlantı düşüşlerine karşı da önlem alan bu yeni cihaz sayesinde video görüşmeleri gibi farklı online etkinliklerde herhangi bir veri ya da internet düşüşü yaşanmadan internet bağlantısının kullanılması hedefleniyor. Google WiFi ile birlikte internet performansının artmasının yanı sıra geleceğe yönelik en önemli planlardan bir tanesi akıllı nesnelerin internet ihtiyacının etkin bir şekilde karşılanması ve aynı zamanda cihazlar arasındaki iletişimin Google WiFi ile güçlü bir şekilde sağlanabilmesi. Ev-ofis ya da büyük yüz ölçümüne sahip işletmeler için uygun bir araç olarak dikkat çeken Google WiFi, kablosuz ağ erişiminde sorun yaşayan herkes için ideal bir çözüm durumunda. Şu anda Türkiye'ye yönelik cihazın pazarlamaları oldukça düşük seviyelerde olsa da özellikle Amerika gibi bölgelerde cihaz oldukça popüler durumda. 

Google Wi-Fi, evinize bağlananları göstermeye başlayacak 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ