Google Web Tasarımı Programı Yayınladı - Haberler - indir.com

Google Web Tasarımı Programı Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Google'ın resmi blogundan yapmış olduğu açıklamaya göre mobil reklamların daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanması sağlanabilecek. Mobil trafiğin ve kullanımın hızlı bir şekilde arttığını düşünürsek bu uygulama oldukça yararlı olacak.

Tanıtım videosundan anlaşılacağı üzere Google Web Designer oldukça kullanışlı bir program. Tanıtımda 2 yıl içerisinde Flash tabanlı reklamlar yerine HTML5 reklamların yayınlanacağı konusuna da dikkat çekilmiş.

Google Web Designer'ın yayınlanan sürümünde HTML5 tabanını kullanarak hareketli reklamlar hazırlamak mümkün. Tabi ki hazırlanan tasarımın kodunu görmek ve koda müdahale etmekte mümkün. Yapmış olduğunuz değişiklikler anlık olarak ekranda yer alıyor. Aynı zamanda tasarımcılar CSS4 ile galeri, harita ve YouTube videolarından oluşan 3 boyutlu içerikler oluşturulabiliyor.

Bu program ile birlikte daha hızlı ve kolay bir biçimde kendi internet sitenizi tasarlayabilirsiniz. Google yeni yazılımcıların gelişmesi için oldukça fazla uğraşıyor. Bu program ile birlikte kendi site trafiğini artırmak ve daha kaliteli bir site yapmak için size püf noktaları da veriyor. Kendinizi bu alanda geliştirmek için tam fırsatı.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ