Google Üzerinden Oynayabileceğiniz 5 Oyun - Haberler - indir.com

Google Üzerinden Oynayabileceğiniz 5 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 10:56:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Dünyanın en büyük 2.şirketi olan Google bir çok hizmet sunmakta. Bunlardan bazıları ise oyun ve mesajlaşma ile ilgili. Oyun alanında Google internetiniz yokken size bazı oyunları sunmaktadır. Ancak bazıları internet bağlantısı gerektirmektedir. İşte O Oyunlar;

Google Üzerinden Oynayabileceğiniz Oyunlar

1-T-Rex

İnternet bağlantınız koptuğunda veya zayıfladığında, sayfa yüklenemediğinde bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyunu bazılarımız çok iyi olabiliriz. Oyun oldukça zor ancak gayet eğlenceli oyunda seviye atladıkça sayfanın rengi değişmektedir. Bu oyunu oynamak isterseniz internetinizi kapatıp oynayabilirsiniz.

2-Pac-Man

Hepimizin bildiği bir oyun Pac-Man bildiğimiz üzeri bu oyunun tarihi çok eskilere dayanmaktadır.Aslında bu oyunu açıklamaya gerek olduğunu bile düşünmüyorum. Oyunu internet sayfasına PacMan yazarak oynayabilirsiniz.

3-Atari Breakout

Bu oyunu da çoğumuz bilmekteyiz.Oyun hakkında yine fazla bir açıklama yapma gereği duymamaktayım. Oyunu Google görsellerde aratarak bulabilirsiniz.

4-Android İçin Flappy Droid

Bu oyun ise Google değil de Android işletim sistemlerine özgün bir oyun.Eğer oynamak istiyorsanız telefonunuzda Marsmallow ya da Lollipop sürümü varsa, Ayarlar>Cihaz Hakkında bölümüne girip burada bulunan Android sürümüne 7 kez art arda bastığınız zaman zorlu bir oyun sizi bekliyor olacaktır.





PAYLAŞ