Google Translate yeni metin kaydetme özelliği - Haberler - indir.com

Google Translate yeni metin kaydetme özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-24 22:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Google'ın Translate'i yıllar içinde geçirmiş olduğu dönüşüm ile birlikte doğruluk oranı çok yüksek çeviriler yapmaya başladı. Pek çok kişinin bu konuda bir numaralı yardımcısı olan bu Google servisi, her geçen gün yeni özellikleri ile kullanıcılara daha iyi hizmet sunuyor. Ocak ayında fotoğraf üzerinden anlık olarak çeviri yapabilme imkanının da gelmesi ile birlikte çeviriler daha fonksiyonel bir hale büründü. Şimdi ise Google Translate yeni metin kaydetme özelliği ile karşımıza çıkıyor.

Google Translate yeni metin kaydetme özelliği

Gerçek zamanlı konuşmalarda bile çeviri imkanı sağlayan Google Translate, metne dönüştürülmüş çevirilerinizi kaydetmenize izin veriyor. Uygulamada eksik bulunan ve beklenen özelliklerin arasında yerini alan çevrilen metni kaydetme özelliği nihayet çeviri hizmetine ekleniyor. 

Google, Google Asistan’a sesli mesaj gönderme özelliği eklediGoogle, Google Asistan’a sesli mesaj gönderme özelliği ekledi

Bu özelliğin öncesinde elinizde eğer önceden çevrilmiş bir metin varsa bunu bir yere kopyala yapıştır yapmanız gerekiyordu. Şimdi ise bu işlemden kurtuluyorsunuz. Yeni özellik sayesinde Google'ın çeviri mobil uygulamasının içinden metinlerinizi kaydedip erişebilme imkanınız olacak.

Update: You can now save your transcript of a transcribe session in the Google Translate app on @Android. Plus, translation is now available in Italian.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ