Google Translate uygulamasının arayüzü değişiyor - Haberler - indir.com

Google Translate uygulamasının arayüzü değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 14:00:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Google popüler Translate (Çeviri) uygulamasının arayüzü üzerinde çeşitli yenileme çalışmaları başladı. Şirketin yeni arayüzü sınırsız sayıda kullanıcı ile test edildiği dile getirildi. 

Tkenoloji dünyasının lider isimlerinden Google, Translate (Çeviri) uygulamasının Android sürümü için yeni bir kullanıcı arayüzü üzerinde test çalışmalarına başladı. XDA Developers internet sitesi, sınırlı miktarda kullanıcıya sunulan yeni arayüzün ilk görüntüleri ortaya çıktı. Arama devi olarak nitelendirile Google, Translate (Çeviri) uygulamasının Android sürümü içi yeni bir kullanıcı arayüzü testlerine başladı. XDA Developers internet sitesi, sınırlı miktarda kullanıcıya sunulan yeni arayüzün ilk görüntüleri ortaya çıktı. 

Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak!Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak!

Google Pixel 6 ile beraber çıkabilir

Yeni arayüzün test sürecinin hangi aşamalarda olduğu ve ne zaman tüm kullanıcıların beğenisine sunulacağı da belli değildir: Translate, görsel güncelleme anlamında diğer Google  uygulamaların oldukça geri planında kalıyor. Karanlık mod desteği ile beraber 2020'de gelmişti. XDA Developers, yeni tasarımın Google Pixel 6 akıllı cep telefonun kullanıcıların beğenisine sunulması ile genel kullanıma sunulacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde yeni bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 

 


Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!Google Translate yeni anlık çeviri özelliği aldı!
Google Translate yeni metin kaydetme özelliğiGoogle Translate yeni metin kaydetme özelliği
Google Translate 1 milyar indirme sayısına ulaştıGoogle Translate 1 milyar indirme sayısına ulaştı

PAYLAŞ