Google Translate, Mesajları Çevirebilecek! - Haberler - indir.com

Google Translate, Mesajları Çevirebilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-17 20:00:58
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Sunduğu hizmeti ile milyonlarca kişi tarafından kullanılan arama motoru devi Google'ın yabancı dilleri çevirme konusunda hizmet sunan servisi Google Translate ilginç bir yenilik ile geliyor. Servis, çok yakında Android platformunda mesajları tek tıklamayla istenilen dile çeviri yapabilecek.

Kullanıcılara en iyi internet deneyimi sunmak adına kendini sürekli yenileyerek teknolojinin sunduğu hizmetlerden hiç bir zaman geri kalmayan Google, yıllardır yabancı dilleri çevirme konusunda başvurduğumuz başarılı çeviri servisi Google Translate'i büyük bir yeniliğe hazırlıyor.

Çeviri hizmetinin kullanım alanını genişletmek isteyen şirket, çalışma alanına bir yenisini ekliyor. Buna göre şirket, Translate servisi üzerinde kullanıcılara tek tıklama ile mesajları istedikler dile çevirme fırsatı sunuyor.

Açıklanan bilgilere göre önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Android kullanıcılarına sunulacak olan "Tap to Translate" (Bas-çevirsin) isimli özellik, bilmediğiniz bir dilden gelen mesaj üzerine hafif bir dokunduğunuzda aktif edilecek. 

Karşınıza gelen Google Translate butonu üzerine tıkladığınızda küçük bir pencerede yazının çevrilmiş hali size sunulacak. Böylelikle karşılaştığınız mesajları istediğiniz dile çok daha kısa sürede ve pratik bir biçimde çevirebileceksiniz.





PAYLAŞ