Google Translate Masaüstü Sürümü - Haberler - indir.com

Google Translate Masaüstü Sürümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Google'ın sağlamış olduğu çeviri servisini kullanarak bilgisayarınızın masaüstünden 58 farklı dilde çeviri yapmanızı sağlayan Athtek'in ürettiği Google Translate Desktop, çevrimdışı olduğunuz durumlarda çeviri yapabilmeniz için mükemmel bir çözüm.

Google'ın resmi yazılımı olmayan Google Translate Desktop yazılımı ile tarayıcınızı kullanmadan 58 farklı dilde çeviri yapabilirsiniz. Ayrıca yazılımın içeriğinde 34 farklı dil için telaffuz desteği bulunmaktadır. Sade ve kullanışlı tasarlanmış arayüzüne kopyaladığınız metindeki dili otomatik olarak tanımlayan program, metni çevirmek istediğiniz dili seçebilmeniz için size bir liste sunmaktadır. Programın içeriğinde bulunan not panosu en önemli özelliklerinden biridir. Çevirilerinizi direk ana ekranda gösteren program üzerinde bulunan not panosu sayesinde aynı anda farklı işlemler ve çeviriler üzerinde düzenlemeler yapabilmeniz mümkündür. Ayrıca çevirisini yapmış olduğunuz metinlerin anlık olarak çıktısını alabileceğiniz program ile kolaylıkla kaydederek daha sonra çıktısını alabilirsiniz.

Dilediğiniz URL'yi girerek, URL'deki sayfanın tamamını çevirebilir ve okuyamadığınız kelimelerin tam olarak nasıl okunduğunu öğrenebilir ve doğru telaffuz edebilirsiniz. Ayrıca arayüz için farklı temalardan dilediğinizi seçerek kullanacağınız yazı türü, rengi, boyutu ve efektlerini de kişiselleştirebilirsiniz.

Tarayıcı kullanmadan 58 farklı dilde çeviriler yapabileceğiniz Google Translate Desktop yazılımını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ