Google Translate, İki Dilde Aynı Anda Sesli Çeviri Yapabiliyor - Haberler - indir.com

Google Translate, İki Dilde Aynı Anda Sesli Çeviri Yapabiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-13 13:30:19
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Google'ın internet üzerinden ücretsiz çeviri hizmeti sunması amacıyla geliştirdiği Google Translate, son dönemde aldığı güncellemelerine bugün bir yenisini ekledi. Platform içinde önemli değişikliğe imza atan servis artık iki farklı dilde aynı anda sesli çeviri yapabilecek.

Dünyanın en popüler çeviri uygulamalarından birisi haline gelen Google Translate, 4.1.0 sürümüne yükselerek bir çok yeniliğe kavuştu. Güncellemede en dikkat çeken yenilik hiç şüphesiz iki dili aynı anda sesli olarak çevirebilmesi oldu.

İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca Bulgarca, Katalanca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, Filipinli Fince, Macarca, Endonezyaca, Litvanya, Norveç, Polonya, Romanya, Slovak , İsveççe, Ukraynaca ve Türkçe'ye kadar 40 farklı dilde çeviri yapan uygulamanın aldığı güncelleme sadece iki dili eş zamanlı çevirebilmesi ile sınırlı değil. Bunun dışında gelişmiş erişilebilirlik seçeneğini de hizmete sundu.

İngilizce yazan metni Türkçe, Türkçe yazan metni ise dilediğiniz dilde sesli olarak dinleyebildiğiniz Google Translate uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirerek sunduğu yeniliklerden faydalanabilirsiniz.





PAYLAŞ