Google Translate İfade Çevirme Özelliğini Tanıttı (Video) - Haberler - indir.com

Google Translate İfade Çevirme Özelliğini Tanıttı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, kullanıcıların Android ve iOS cihazları üzerinden Chrome tarayıcı aracılığıyla kullanabilecekleri Google Translate servisinde resimli ifadeleri çevirerek görüntülenebileceğini duyurdu.

Google yayınlandığı video aracılığıyla tanıttığı ifadeleri çevirme özelliği ile kullanıcılar favori web siteleri üzerinde yer alan ve okumak istedikleri tüm içerikleri ifadelere çevirerek görüntüleyebilecekler. Oldukça eğlenceli olan bu servisten Android ve iOS akıllı telefon ile tablet kullanıcıları, mobil cihazlarında bulunan Google Chrome tarayıcısı için bugün yayınlanan ve ücretsiz olarak indirebilecekleri güncellemeyi yaparak tarayıcı üzerinde bulunan 'Translate to Emoji' seçeneğini kullanarak faydalanabilecekler.

Google tarafından yayınlanan açıklamayla ifade edilen ve yukarıda yazdığımız haberin tümü aslında sadece bir şakadan ibaret. Google Translate, 1 Nisan günü için yayınladığı videoyu tüm dünya halklarının yüzünün biraz da olsun gülmesini sağlamak amacıyla yayınlamış durumda.

Google Translate için yayınlanan 1 Nisan şakası videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Google Translate 1 Nisan Şakası


PAYLAŞ