Google Translate Dil Desteğini Zirveye Taşıyor - Haberler - indir.com

Google Translate Dil Desteğini Zirveye Taşıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 22:00:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi şirket Google tarafından geliştirilen Google Translate şu anda dünyanın en çok kullanılan çeviri uygulaması olma özelliğini taşıyor. Google Translate'te günlük ortalama 143 milyar kelime çevriliyor. Geniş bir kullanım alanına sahip olan Translate, ayrıca kamera desteği ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Kamera desteği sayesinde kullanıcılar telefonun kamerasını yazılı metinlere tutarak kolayca çeviri yapabiliyor. Google tarafından bugün yayınlanan güncelleme ile dil desteği genişletildi. 

Geliştirilen güncelleme ile kamera çeviri özelliği Arapça, Taylandca, Vietnamca, Hintçe, Bengalce, Gujarati, Kannada, Malayalam, Marathi, Nepalce, Pencap, Tamil ve Telugu dillerinde de destek vermeye başladı. Pratikliği nedeniyle beğenileri toplayan kamera çeviri özelliği Google Translate kullanım oranını da arttırdı. Kamera çevirisi ile anında insanları çevirilerle buluşturan Google Translate, özellikle seyahatlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Google Translate, Mesajları Çevirebilecek!Google Translate, Mesajları Çevirebilecek!

Google Translate Dil Desteği Arttırılacak

Google, çeviri uygulamasını kullanıcılar için hayatın her alanına entegre etme hedefiyle yola çıkıyor. Günümüzün en çok kullanılan çeviri uygulaması farklı dillerde konuşan insanların birbirleriyle iletişim kurmasını en pratik noktaya taşımayı amaçlıyor. Bu hedefler doğrultusunda Google'ın dil desteğini ilerleyen günlerde daha da arttırması bekleniyor. 


Google Translate Çeviride Çağ AtladıGoogle Translate Çeviride Çağ Atladı
Google Translate'den Cinsiyetçi İbareler!Google Translate'den Cinsiyetçi İbareler!
Google Translate'in çeviri sonuçları, görenleri korkuttuGoogle Translate'in çeviri sonuçları, görenleri korkuttu

Google Translate ile Görsel Çeviri Nasıl Yapılır


PAYLAŞ