Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak! - Haberler - indir.com

Google Translate artık geçmiş çeviri verilerini saklamayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 13:30:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Uygulama deneyimini arttırmak için yeni özellikler sunan Google, Çeviri servisinde çeviri geçmişini artık sadece giriş yapan kullanıcılara gösterecek.

Günden güne daha iyi özelliklere sahip olan Google Translate kullanıcılara yeni özellikler sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Şirketin yeni getirdiği güncelleme ise Google hesabı olan kullanıcıları kapsıyor.

Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!

Google Tanslate servisini sık kullanan kullanıcılarında bildiği gibi, geçmiş aramalarınıza arama motorundan erişim sağlayabiliyordunuz. Ancak Google’ın getirdiği yeni özellik bu özelliği sadece Gmail hesabı olan kullanıcılarla sınırlandırıyor. Yeni güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte kullanıcıların eski arama geçmişleri de silinecek.

Google Translate yenilendi

Google Translate servisi artık giriş yapan kullanıcılara sayfada ek bir uyarı yayınlıyor. Çeviri geçmişi hakkında ki yapılacak değişimler hakkında kullanıcıları bilgilendiren bu uyarı da  “Çeviri geçmişi, yakında yalnızca oturum açtığınızda kullanılabilecek ve Etkinliğim’den merkezi olarak yönetilecek. Bu yeni sürüme geçişte eski geçmiş temizlenecek. Dolayısıyla daha sonra kolay erişmek için gerekli gördüğünüz çevirileri kaydettiğinizden emin olun.” İfadeleri yer alıyor.

Ocak ayında Translate servisine eklediği gerçek zamanlı çeviri özelliğiyle kullanıcılarının beğenisini toplayan şirket bu yeni özellikle bazı kullanıcılarını kızdırabilir gibi duruyor.


Google Maps virüsten etkilenen işletmeleri gösterecek!Google Maps virüsten etkilenen işletmeleri gösterecek!
Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!Google Play'in karanlık modu kullanıma sunuldu!

PAYLAŞ