Google telefon uygulaması baştan aşağı yenileniyor - Haberler - indir.com

Google telefon uygulaması baştan aşağı yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-24 16:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın sahip olduğu Google Telefon uygulaması baştan aşağı yenilieniyor. Öyle ki YouTube videolarının reklamları esnasında ortaya çıkanlara göre Google Call adı ile simge değişikliği gerçekleşiyor. Google’ın sahip olduğu söz konusu bu hizmet için radikal kararlar aldığı açık bir şekilde gözüküyor. ABD merkezli teknoloji şirketi Google, uygulama ve hizmetlerindeki yeniliklerini sürdürüyor. Sürekli olarak güncel tutmaya gayret gösteren Google, şimdi ise revizyon yapmaya karar vermişe benziyor. Bu noktada uygulama simgelerini yenileyen şirket, Fotoğraflar gibi birçok hizmetleri için de radikal kararlar alıyor. Son gelişmeler ile beraber ise Google’ın telefon uygulaması için isim ve simge değişikliğine gittiğini görüyoruz. Ancak Google’dan henüz resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim.

Google Telefon uygulaması henüz bir süre önce sadece Pixel cihazlara özeldi. Fakat Google bir karar ile bu uygulamayı birçok Android cihazla uyumlu hale getirdi. YouTube’da ortaya çıkan ve doğrulanan bir reklama göre ise Google’ın Telefon uygulamasını tekrardan canlandırmak için yeniliklere gideceği gözüküyor.

Google Haritalar'a Covid yoğunluk haritası geliyorGoogle Haritalar'a Covid yoğunluk haritası geliyor

Google Telefon uygulaması simgesi ve adı değişiyor

Söz konusu reklama göre Google Telefonlar adlı uygulama Call yani arama yada çağrı olarak adlandırılacak ve yeni bir simge ile pazarda olacak. Bir süre önce Google tarafından uygulamalarının simgesini değiştirdğini gördük. Şimdi ise bu yeniliği Google Call ile beraber de göreceğiz. Öyle ki Gmail, Drive ve Takvim gibi birçok uygulamada yer alan yeni simge biçimi artık Google Call uygulamasında da yer alacak. Google Call reklamını gören kullanıcılar Install butonuna bastıkları zaman Google Telefon uygulamasının uygulama sayfası ile karşılaşıyorlar.

Bu noktada güncelleme gerçekleşmeden Google’ın YouTube reklamlarına başladıklarını görüyoruz. Bakalım bu yeni Google Call uygulaması ne derece beğenilecek göreceğiz.


Google Stadia iOS'a geliyorGoogle Stadia iOS'a geliyor
Google Huawei'ye Kirin işlemcileri yasakladıGoogle Huawei'ye Kirin işlemcileri yasakladı

PAYLAŞ