Google tarayıcısında yer alan oyunlar - Haberler - indir.com

Google tarayıcısında yer alan oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-03 12:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Google tarayıcısı üzerinden oynanabilecek bazı oyunlar vardır. Bazıları klasik bazıları oyunlar ise yeni geliştirenlerde oluşan pek çok oyun vardır. 

Google tarayıcılarda pek çok oyun bulunuyor

Google tarayıcılarda nostaljik oyunları oynayabilirsiniz. Pek çok insan Google Chrome'u düşündüğünde herkesin aklına arama motoru, Gmail ve Google Dokümanlar geliyor. Ancak Google Chrome'un sahip olduğu pek çok ücretsiz oyunda vardır. Bunlar geçmişte popüler olan ve halen de sevilerek oynanan Atarı Breakout ve Pacman gibi oyunlardır. Şu an tarayıcı üzerinde pek fazla oyun bulunuyor. Ancak boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz eğlenceli oyunlar vardır. 

Google ve Facebook aşı zorunluluğu getirdiGoogle ve Facebook aşı zorunluluğu getirdi

Dino Runner

Dino Runner, Google'ın en popüler dinozor oyunlarından biridir. Kullanıcılar tarafından Dino Runner olarak anılır. Oyuna oynamak için internet bağlantınızın olmasına gerek yoktur. Pc veya mobil platformlardan da sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Burada tek yapmanız gereken internet bağlantısını kapatmak ve Google Chrome'dan bir internet sitesi açmaktır. İnternetiniz olmadığı için karşınıza direk Dino Runner oyunu çıkar. Mobil cihazdan giriyorsanız dokunarak, PC'deyseniz de yön tuşlarına basarak oyunda zaman geçirebilirsiniz. ENgellere takılmadan en yüksek puanı elde etmeye çalışacaksınız. 

Atari Breakout

Bir diğer oyun ise Atari Breakout'dur. Bu oyunu oynamak için internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Atari severler için tasarlanan Atari Breakout oyununu tarayıcını üzerinden oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Google'ın arama kısmına Atari Breakout yazmanız ve aratmanız olacak. Görseller kısmına geldiğiniz oyun açılır. Eğer oyun açılmazsa tekrar başlatmanız yeterli olur. 

Pacman

Her zaman popüler olmayı başaran Pacman, Bandai Namco tarafından geliştirilen 1980 yılında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Pacman hala güncelleme alan ve oynanmayı başaran bir oyundur. Google bu popülerliği geri plana atmıyor ve tarayıcı için özel bir oyun yapıyor. Oyunu Google Chrome üzerinden kolaylıkla oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken arama kısmına Pacman yazmanız olacak.

Tic Tac Toe

3×3 bir alanda karelerin içerisine X ve O yerleştirerek ilerleyeceğiniz ve bunlardan üçünün de yan yana gelmesiyle kazanacağınız bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Kağıt üstünde de oynayabileceğiniz bu kısa ve eğlenceli oyunu tarayıcınız üzerinde de oynayabilirsiniz. Oynamak için tek yapmanız gereken arama kısmına Tic Tac Toe yazmak olacak. Oyuna başlarken ekranın sol üst kısmından zorluk derecesini de belirleyebilirsiniz. Oyunu başlatmak için X ya da O’yu seçtikten sonra karelerden birinin içine tıklamak.

Doodle Şampiyon Adası Oyunları

2020 Tokyo Olimpiyatları ile aynı başlangıç tarihine denk gelen yeni ve ücretsiz bir oyundur. Oyun herkes tarafından oynanabilir. Google, 2020 Tokyo Olimpiyatları etkinliklerine dayalı etkileşimli bir Doodle oyunudur. Doodle Şampiyon Adası’na başladığınızda sizde adanın merkezine girmeniz ve bir takım seçmeniz isteniyor. Mavi, Kırmızı, Yeşil ve Sarı gibi toplam 4 ayrı takım vardır. Seçmiş olduğunuz takımın toplam skoru, skor tablosunda görebilirsiniz. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nı her an her yerde sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. 

 


Google Play Protect Sınıfı GeçemediGoogle Play Protect Sınıfı Geçemedi
Google’a İngiltere’den tazminat davası!Google’a İngiltere’den tazminat davası!
Google iPhone Kullanıcılarını Kendine Çekmek İçin Çalışmalara BaşladıGoogle iPhone Kullanıcılarını Kendine Çekmek İçin Çalışmalara Başladı

PAYLAŞ