Google Stadia'ya bu sene 100'den fazla yeni oyun geliyor - Haberler - indir.com

Google Stadia'ya bu sene 100'den fazla yeni oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Google, bulut oyun servisi Stadia'nun kullanıcıları için heyecanlandıran bir haber paylaşımı yaptı. Konuyla ilgili Google'dan gelen haberlere göre 2021'de Stadia'ya 100'den fazla yeni oyun eklenecek. 

Google'ın 2020'de dünyanın belirli bölgelerinde oyun severşerşe buluşturduğu ve daha yolun başında büyük bir heyecan yaratan bulut oyunculuk servisi olan Stadia'nın oyun arşivi giderek daha da büyüyor. Başlangıçta zorluklarla karşı karşıya gelen ve beklediği heyecan verici çıkışı gerçekleştirmeyen Stadia'nın 2021'de bünyesine katacağı yeni oyunlarla daha iyi bir çizgide ilerlemesi amaçlanıyor. 

Google Stadia ne kadar internet harcıyor?Google Stadia ne kadar internet harcıyor?

Bilindiği üzere Stadia bulut oyun servisleri arasında bu yola çıkan ilk platformlardan biri ve Google platformun geleceği için sıkı bir çalışma yapılıyor. Hatta öyle ki Google Stadia için oyun geliştirmesi adına çeşitli stüdyolar kurmuş fakat oyun geliştirme süreci 'fazla işgücü, emek ve masraf' gerektirdiği için bu stüdyolar geçtiğimiz afta içerisinde gelen bir haberle kapatıldı. Platform kullanıcıların vermiş olduğu 'özel oyunlar geliştirme' sözünü tutmayacak olan Google, bu haberin gelmesinden kısa bir süre sonra şimdi ise sevindirici bir haber vermek istemiş olacak ki 2021'de platforma 100'den fazla oyunun geleceği duyuruldu. 

Büyük oyun stüdyolarından yeni oyunlar gelebilir

Başarılı isim Google, platformu tüm oyuncular için daha cezbedici hale getirmek için elinden gelen çalışmaları yapıyor. Sunulan en temel hizmet ile oldukça etkileyici gözüküyor olsa da Stadia şu an için herkese cazip gelen bir platform değildir. Google'da bu sebeple büyük oyun stüdyolarıyla anlaşmalar yaparak dikkatleri üzerine toplamaya çalışıyor. Bu durumda 2021 yılında stüdyoya gelecek olan oyun sayısının daha da artacağını düşündürtüyor. Yine de 100 yeni oyun da başlangıç için hiç de fena gözükmüyor. Google ise haberi verdiği yazısında aynı zamanda yakın zamanda gelme ihtimali olan oyunlar hakkında bilgi verdi.

Gelecek aylarda gelecek yeni oyunlardan bazıları;

Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition

Kaze and the Wild Masks

FIFA 21

Judgment 

Killer Queen Black

Street Power Football 

Hellpoint

Google Stadia Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Google Stadia platformunun yakın zamanda Türkiye'ye geleceğine dair henüz bir bilgi yoktur. Son olarak geçtiğimiz aylar içerisinde Avrupa'daki ağını geliştiren Google, Stadia'yı garantiye almadan tüm dünyaya pazarlamayacak gibi gözüküyor. 

 


iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?
Google Stadia iOS'a geliyorGoogle Stadia iOS'a geliyor
Google Stadia 8 ülkede daha kullanıma sunulduGoogle Stadia 8 ülkede daha kullanıma sunuldu

PAYLAŞ