Google Stadia nedir? Kullananları tepkileri nasıl? - Haberler - indir.com

Google Stadia nedir? Kullananları tepkileri nasıl?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-27 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lideri oyuncular için de özel bir çalışmaya imza attı. Bu yıl sonunda aktif hale getirilecek olan Google Stadia hakkında yepyeni bilgiler geliyor. Google'ın bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia adına Gamescom 2019 etkinliğinde devasa bir standa yer verildi. Şimdiden servisi deneyimleyen oyuncular, platform hakkında yorumlarını sosyal medyaları üzerinde paylaştı. Konu ile ilgili ilk bilgilerin gelmesi ile beraber söz konusu bu platforma yoğun ilgi gösterildiği gözlemlendi. Kısa sürede ilgi toplayan bulut tabanlı oyun platformu Google Stadia, yılın son günlerinde tamamen aktif hale getirilecek. Platform hakkında detaylı sunmak adına Google, sürekli çeşitli etkinlikler düzenliyor. Google Stadia, bu sefer de Almanya'da düzenlenen Gamescom 2019 etkinliğinde yerini aldı. 

Şöyle ki, Google, Gamescom 2019 fuarında hazırladığı Google Stadia standında oyuncuların oyunu deneyimlemek adına oyunun çeşitli demo sürümlerini deneme fırsatı sundu ve oyunu deneyimleyen oyuncular tarafından gelen yorumlar da şirket aracılığı ile sosyal medyalar üzerinde paylaşıldı. Yapılan bu paylaşımlar @GoogleStedia Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bu yorum paylaşımlarına baktığımızda oyunculardan çok ciddi olumlu tepkiler geldiği görülüyor. 

Google Stadia Hakkında Yeni Bilgiler YayınlandıGoogle Stadia Hakkında Yeni Bilgiler Yayınlandı

Google Stadia servisini deneyimleyen kullanıcılardan biri, akıcı bir deneyim yaşadığını ve demo sürümünü bir akış servisi aracılığı ile tecrübe ettiğini kesinlikle anlamadığını dile getirmiş. Konu ile ilgili bir diğer kullanıcı ise, PC'de deneyimlemiş olduğu tecrübenin benzerini deneyimlediğini dile getirdi. Platform demo sürümü ile beraber oldukça olumlu yorumlar alması ile platformun tamamen sunulması halinde çok daha başarılı bir kullanım sunacağını gösteriyor. 

Demo sürümünü deneyimleyen oyunlardan biri Mortal Kombat oynarken dahi bir gecikme yaşamadığını fakat servisin görsel kaliteden daha da çok oyun karakterlerinin kontrol edilebilirliği üzerine odaklanıldığını dile getirdi. Konu ile ilgili farklı bir videoda ise Google'ın bazı oyunculara, Stedia platformunu nerede kullanmak isteyeceklerini sorduğu görüldü. Google tarafından sorulan bu soruya oyuncular, "okulda ve işte" şeklinde cevaplar verirken bir diğer oyuncu ise "sinemada" şeklinde cevap vererek oldukça şaşırttı. Yılın son günlerinde sunulmasına rağmen şimdiden büyük ilgi gören Google Stadia platformunun oyuncular tarafından son derce beğeni ile karşılanacağı düşünüyor. Platforma olan ilgi her geçen daha da artarak ilerliyor. 

 


Google Stadia Ön Siparişe AçıldıGoogle Stadia Ön Siparişe Açıldı
Google Stadia Nedir, Fiyatı Ne Kadardır?Google Stadia Nedir, Fiyatı Ne Kadardır?
Google Stadia etkinlik tarihini açıkladıGoogle Stadia etkinlik tarihini açıkladı

PAYLAŞ