Google Stadia ile çalışan telefonlar - Haberler - indir.com

Google Stadia ile çalışan telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 22:25:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın yenilikçi oyun servisi ve teknolojisi olan Stadia hakkında detaylar belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aktif hale gelen servis, çeşitli noktalarda eleştirilse de, şimdi ise Stadia ile çalışan telefonlar Google tarafından açıklandı. Son dönemde Chromecast cihazların ısınması ve vadedilen görüntü kalitesini sunamaması ile eleştirilen Google, geliştirmelerini sürdürdüğü açıklamasını yapmıştı. 19 Kasım tarihinde kademeli bir şekilde satışa çıkan Stadia, oyun gündeminde kalmaya devam ediyor. Satışa çıktığı gün fragman ile beraber oyunculara eşsiz bir deneyim sunacağı hedefleniyordu. Ancak 4K 60 FPS görüntü kalitesindeki problemler ve gecikme sürelerinde yaşananlardan sonra Google’ın 720p kaliteye bile zor erişebildiği belirtilmişti. Oyunlarda gecikmelerin ortaya çıkmasından sonra Stadia satışları ciddi bir şekilde etkilendi.

Google Stadia ile Çalışan Telefonlar

Google Asistan için haber servisi eklendiGoogle Asistan için haber servisi eklendi

Stadia için cihazlar arasında geçiş özelliği de Google tarafından ifade edilmişti. Şimdi ise telefondan oynanabilirlik için uygun olan akıllı telefonlar yayınlandı. Isınma sorununda Chromecast Ultra ile sorun yaşamayan Google, mobil tarafta ise kendi akıllı telefon modellerini seçmiş durumda. İşte Stadia’nın destek sağladığı akıllı telefon modelleri:

  • Pixel 2
  • Pixel 3
  • Pixel 3a
  • Pixel 4

Stadia uygulamasını mobil tarafta hem Android hem de iOS cihazlar üzerinden indirmek mümkün durumda. Diğer yandan bu uygulama sadece televizyondaki bazı ayarların düzenlenebilmesini sağlıyor. Kullanıcıların Stadia oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilmesi için ise Google cihazlarına sahip olması bekleniyor.


Google'ın kapanan servislerine bir yenisi daha ekleniyorGoogle'ın kapanan servislerine bir yenisi daha ekleniyor
Google internet balonları kullanıma hazırGoogle internet balonları kullanıma hazır

PAYLAŞ