Google Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyor - Haberler - indir.com

Google Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-04 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Google’ın bulut tabanlı oyun servisi olan Stadia kullanıcılarının  üst seviye parçalara gerek duymadan AAA oyunların keyfini daha iyi çıkarabileceği yeni bir özellikle oyun konsollarına rakip oluyor.

Hizmete girdiği günden beri dikkatleri üzerine toplayan ve pek çok oyun tutkunun yüzünü güldüren Google Stadia yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Video oyun piyasasına olukça iddialı adımlarla ilerleyen Google, Stadia’nın web üzerinde 4K oyun keyfi sunmaya başlamasından sonraki adımını aynı özelliği Android TV’lere entegre etmek olarak attı.

Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!

Google’ın geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme üzerinde çalışmaya başladığı Google Stadia servisi çok yakında Android TV’ler üzerinde 4K HDR desteğine sahip olacak.

Yeni güncellemeyle birlikte Stadia servisi arasında 4K HDR’ın yanı sıra dahili mesajlaşma hizmetine de sahip olacak. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar oyun oynamadan önce kısa mesajlaşmalar yapabilecek ya da oyun içerisinde yeni arkadaşlar edinebilecek.

Google Stadia'da Hangi Oyunlar Oynanabilecek?

Ayrıca ekran görüntülerini link olarak paylaşabilmeyi ve başarımlar tablosu gibi ekstra özellikleri de kullanıcılarına sunacak olan Google Stadia, PSN ve Xbox Live ile rekabeti yakın zamanda kızıştıracak gibi duruyor. Abonelerine kasmayan ve fazla bekleme olmadan oyun oynamalarını sağlayacak bir deneyim sunmaya devam eden Google Stadia kullanıcılarına sunduğu özelliklerle bulut tabanlı oyun servisleri arasından sıyrılabilir gibi duruyor. İnternet altyapısını geliştirmek için de uluslararası altyapısını güçlendirmeye devam eden şirket Stadia ile adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

 


Google Stadia artık ücretsiz!Google Stadia artık ücretsiz!
PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!

PAYLAŞ