Google Plus marka sayfası nasıl oluşturulur? - Haberler - indir.com

Google Plus marka sayfası nasıl oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-08 20:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Google Plus, Google'ın sunduğu hizmetlerin hepsinin bir arada kullanılmasıyla ortaya çıkarışmış bir sosyal ağ. Google Plus üzerinden, Gtalk servisiyle insanlarla konuşabiliyor, Gmail'le maillerinize bakabiliyor ve Google Maps 'ile konumunuzu paylaşabiliyorsunuz. Facebook benzeri bir sosyal ağ olan Google Plus, Facebook kadar başarı yakalayamasa da, kullanıcılarına içerik, fotoğraf sunup, siteleri beğenmesini sağlıyor. Sunduğu bir diğer özellik de, 10 kişiye kadar grup sohbetin yapılabilmesi. Bununla beraber, Google Plus üzerinden yine Facebook'taki gibi kendi sayfanızı oluşturarak, takipçi kazanabiliyorsunuz.

Nasıl Google Plus Üyesi Olurum?

Davetiye sistemiyle çalışan Google Plus üyesi olabilmek için, öncelikle bir Gmail hesabınızın olması gerekiyor. Daha sonra Gmail hesabınıza davetiye isteği yolluyorsunuz ve gelen bağlantıdan Google Plus üyeliğinizi yapıyorsunuz. Aboneliğinizin, sistem yoğun olduğu takdirde kabul edilmeme durumu da söz konusu.

Google Plus Marka Sayfası Oluşturma

Eğer bir işletme sahibiyseniz, Google Plus üzerinden markanızın tanıtımını yaparak takipçi kazanmanız mümkün. Google Plus marka oluşturma  işlemini yapmak için öncelikle bir Gmail hesabınızın olması gerekiyor. Marka sayfanızı oluşturmak için, Google'da https://business.google.com/create bağlantısından oturumunuzu açın. Daha sonra karşınıza Google Haritalar ve haritaların solunda bir form gelecek. Formda, işletme adını, ülke ve şehrini vb genel geçer bilgileri girmeniz gerekecek. Bilgilerinizi doğru girdiğiniz takdirde, Google yerinizi haritalar üzerinden bulacak. Devam ettiğinizde, onay ekranı karşınıza çıkacak ve bilgileri teyit etmeniz istenecek. Son onayınızı verdikten sonra, Google Plus marka sayfası oluşturma işleminizi tamamlamış olacaksınız.





PAYLAŞ