Google Play'in ücretsiz en iyi bazı oyunları - Haberler - indir.com

Google Play'in ücretsiz en iyi bazı oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-10 19:00:51
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Android kullanıcıları için, uygulama mağazası Google Play üzerinde sıklıkla yeni uygulama ve oyunlar yayınlanıyor. Kullanıcılar, yayınlanan oyunları genellikle keyifli vakit geçirmek adına tercih ediyor ve oynarken aynı zamanda elenebilmek de istiyor. Bu anlamda Google Play üzerinde tercih edilebilecek en iyi ücretsiz 5 oyun konusunda, önerilerimiz şunlar olabilir;

Royal Blood

RPG türü severlerin tercih edebileceği bir oyun olan Royal Blood,  oyuncuları savaşın ortasına çekiyor. GameEvil imzası  taşıyan Royal Blood, Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Geçtiğimiz ay içerisinde GameEvil'in, yeni bir Royal Blood oyunu çıkarabileceği yönünde haberler çıksa da şimdilik yeni bir oyun duyurusu yok.

Android için: Royal Blood indir

Kelimelik

Kelime oyunlarından hoşlananların ilk tercih olan Kelimelik ile hem kelime dağarcığınızı geliştirebilir hem de gerçek rakiplere karşı oynayabilirsiniz. 72 saat ve 12 saat seçenekleri bulunan Kelimelik'in, Kelimelik Solo adıyla beklemeden bilgisayara karşı oynayabileceğiniz seçeneği de bulunuyor.

Android için: Kelimelik indir

Cooking Craze

Yemek yapma oyunlarından hoşlanıyorsanız, mağazanın en sevilen yemek yapma oyunlarından biri olan Cooking Craze'i deneyebilirsiniz.  Oyunda farklı farklı dünya şehirlerinin yöresel yemeklerini belli kurallar çerçevesinde yapmanız gerekiyor ve her bir şehri başarıyla tamamladığınızda yeni şehir açılıyor. Oyuna her gün giriş yaptığınız takdirde günlük hediyeler kazanma şansına da sahipsiniz.

Android için: Cooking Craze indir

Blade Reborn-Forge Your Destiny

Eğer aradığınız oyun bir aksiyon oyunuysa, o zaman da tercihinizi Blade Reborn-Forge Your Destiny'den yana kullanabilirsiniz. Blade Reborn-Forge Your Destiny, reflekslerinizi iyi kullanmanızı gerektiren ve gelişimine de yardımcı olacak kadar hızlı hamleler yaptıran bir oyun.

Android için: Blade Reborn-Forge Your Destiny indir

Dragon Nest M

RPG türünde bir öneri de daha bulunmak gerekirse bu oyun Dragon Nest M olabilir. Koramgame tarafında geliştirilen yapım özellikle 3D grafikleriyle oyuncularının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Android için: Dragon Nest M indir





PAYLAŞ