Google Play'e Türk Lirası Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Google Play'e Türk Lirası Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google, Türkiye kullanıcıları tarafından uzun zamandır beklenen ve bugüne kadar uygulanması gereken Türk Lirası ile ödeme yapabilme seçeneğini nihayet Play Store'a getirdi.

Bilindiği üzere bugüne kadar Dolar bazında yapılan satın alma işlemleri, bu para biriminin ülkemizdeki istikrarsızlığı ve sürekli olarak değişen fiyatlar nedeniyle kullanıcılar arasında büyük tepkilere yol açıyordu. Google tarafından bugün itibari ile yapılan Google Play güncellemesi sonrasında artık ülkemizdeki Android kullanıcıları uygulamaları Play Store üzerinden Türk Lirası ile ödeme yaparak satın alabilecekler.

Türk Lirası desteği sayesinde kullanıcılar artık sürekli değişen fiyatlardan kurtuldukları gibi sabit fiyatlar üzerinden alışverişlerini yapabilecek ve alacakları ürünlerin tam olarak fiyatını ürünü almadan önce bilecekler. Zira; önceden dolar kuru üzerinden alınan ürünlerin fiyatları tam olarak bilinemiyordu.

Sadece uygulamalar ile sınırlı kalmayan Türk Lirası desteği ile Play Store üzerinden satın almak istediğiniz kitapları da yine aynı şekilde Türk Lirası ile ödeme yaparak satın alabileceksiniz.





PAYLAŞ