Google, Play Store'daki filmleri ücretsiz olarak sunacak! - Haberler - indir.com

Google, Play Store'daki filmleri ücretsiz olarak sunacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 18:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Google’den evde kalanları sevindirecek bir hamle geliyor. Play Filmler’in V4.18.37 sürümünde kod satırlarında XDA tarafından keşfedilen bilgilere göre Google kullanıcılarının Play Filmler’deki filmleri filmlerin bir süreliğine ücretsiz olarak izlemesini sağlayacak.

Dünyanın neredeyse tüm gündemi haline gelen koronavirüsle mücadeleye pek çok şirket destek veriyor. Milyarlarca insanın eve kapandığı bu günlerde uygulanan geniş çaplı karantina insanların sosyalleşmesini engellerken teknoloji şirketleri de kullanıcılarının evde keyifli vakit geçirebilmesi için ellerinden geleni yapıyor. Evde kal kampanyasının bir parçası olmak için adım atan Google ise, Play Filmler’deki filmleri ücretsiz olarak yayınlamaya hazırlanıyor.

Wikipedia Türkiye corona virüs haritası sayfasını erişime açtıWikipedia Türkiye corona virüs haritası sayfasını erişime açtı

Google Play Filmler'deki filmler ücretsiz oluyor!

Google, Play Filmler’in kütüphanesinde bulunan yüzlerce filmi bir süreliğine ücretsiz olarak yayınlayacak. Ancak ne yazık ki reklamları engellemeyecek. Şirket kütüphanede yer alan hiçbir filmden ücret talep etmese de, kullanıcılarına filmleri reklam karşılığında sunacak. Play Filmleri’in  V4.18.37 sürümünde reklamlı bir film sistemine geçileceğini gösteren bir kod dizisi keşfettiğini açıklayan XDA, Google’ın önümüzdeki günlerde filmleri ücretsiz olarak yayınlamasını bekliyor.

WhatsApp için özel bir Corona virüs sayfası hazırladı

Konu hakkında Google’dan ise henüz resmi açıklama gelmemiş olsa da şirketin böyle bir adım atması oldukça muhtemel. Çünkü bu dönemde Netflix, Amazon Prime, Disney + gibi platformlara olan ilgi iki katına çıkmış bulunuyor. Google’dan gelecek bu hamlede evde kalanları mutlu edebilir. Koronavirüs salgının hız kesmeden devam etmesi Netflix ve Apple gibi şirketlerinde kullanıcıları için yeni kararlar almasını sağlıyor. Teknoloji devlerinin kampanyalarına neler ekleneceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


Corona virüsünü erkenden teşhis eden akıllı yüzükCorona virüsünü erkenden teşhis eden akıllı yüzük

PAYLAŞ